Heartland festival Fyn Slotte og herregårde

Aktiviteter

Foto: Maja Kongegaard Bramm

Destination Fyn står bag en række aktiviteter og arrangementer med udgangspunkt i de fynske styrkepositioner. Få mere viden om de enkelte tiltag og om, hvordan du kan være med. 

 

Workshops, kurser og netværk

Se vores tilbud for 2020, hvor vi inviterer det fynske turisterhverv til at deltage i kurser, workshops og netværksarrangementer. Her får du mulighed for at blive del af et stærkt netværk, samtidig med du får ny viden, som klæder dig på til at udvikle din forretning. Vi opdaterer løbende.

Bike Island

Fyn og Øerne har de naturmæssige forudsætninger for at udvikle en højt specialiseret cykeldestination på internationalt niveau. Bike Island vil gennem strategisk forankret destinations- og konceptudvikling, samt markedsføring omsætte den fynske styrkeposition til et hotspot for cykling.

Fyn365 BtC markedsføring

Vi kalder vores fælles fynske markedsføringsstrategi FYN365. Her sætter vi de fynske kernefortællinger i spil og folder alt det unikke, Fyn har at byde på, ud, så vi opnår digital gennemslagskraft og bliver attraktive for de mange potentielle rejsende, som hver dag søger nye oplevelser.

Kina Alliancen

Kina Alliancen er et strategisk samarbejde etableret i 2013 med det formål at udvikle og udnytte Odense og Fyns markeds- og vækstpotentiale på det hastigt voksende kinesiske rejsemarked.

Eventalliancen Fyn

Eventalliancen er et strategisk samarbejde mellem fynske konferencesteder, hoteller og attraktioner, der ønsker at løfte Fyn indenfor erhvervsturisme og sportevents. Eventalliancen arbejder for at trække konferencer såvel som sport- og kulturevents til Fyn.

Gastro Fyn

På Fyn har vi en tradition for gastronomi i høj klasse – og det vil vi gerne være sikre på, at alle ved. Også uden for landets grænser. Gastro Fyn er et unikt samarbejde mellem fynske high-end restauranter og hoteller om at brande Fyn som en unik gastronomisk destination

Kommende sportevents

Med sport handler det om at skabe en totaloplevelse, der får det til at suge i maven og brænde i håndfladerne. Medrivende sportevents er med til at sætte Fyn på landkortet, skabe vækst og ikke mindst stolthed blandt fynboerne. Destination Fyn er involveret i følgende kommende events.

Bike Island Fyns Årstræf 2020

Hvordan klarer Bike Island Fyn sig som cykeldestination set med langturscyklisten og turoperatørens erfarne blik? Hvad gør vi som cykeldestination rigtigt, og hvor er der fortsat knapper, der kan skrues på?