Heartland festival Fyn Slotte og herregårde

Aktiviteter

Foto: Maja Kongegaard Bramm

Destination Fyn står bag en række aktiviteter og arrangementer med udgangspunkt i de fynske styrkepositioner. Få mere viden om de enkelte tiltag og om, hvordan du kan være med. 

 

Workshops, kurser og netværk

Vores arrangementer er aflyst som følge af coronavirus. Vi genoptager dem, når det er muligt.

Bike Island Fyn

Fyn og Øerne har de naturmæssige forudsætninger for at udvikle en højt specialiseret cykeldestination på internationalt niveau. Bike Island Fyn vil gennem strategisk forankret destinations- og konceptudvikling, samt markedsføring omsætte den fynske styrkeposition til et hotspot for cykling

FYN365 BtC markedsføring

Vi kalder vores fælles fynske markedsføringsstrategi FYN365. Her sætter vi de fynske kernefortællinger i spil og folder alt det unikke, Fyn har at byde på, ud, så vi opnår digital gennemslagskraft og bliver attraktive for de mange potentielle rejsende, som hver dag søger nye oplevelser.

Kina Alliancen

Kina Alliancen er et strategisk samarbejde etableret i 2013 med det formål at udvikle og udnytte Odense og Fyns markeds- og vækstpotentiale på det hastigt voksende kinesiske rejsemarked.

Eventalliancen Fyn

Eventalliancen er et strategisk samarbejde mellem fynske konferencesteder, hoteller og attraktioner, der ønsker at løfte Fyn indenfor erhvervsturisme og sportevents. Eventalliancen arbejder for at trække konferencer såvel som sport- og kulturevents til Fyn.

Gastro Fyn

På Fyn har vi en tradition for gastronomi i høj klasse – og det vil vi gerne være sikre på, at alle ved. Også uden for landets grænser. Gastro Fyn er et unikt samarbejde mellem fynske high-end restauranter og hoteller om at brande Fyn som en unik gastronomisk destination

Internationale sportevents

Med tiltrækningen af store internationale sportevents sætter vi Fyn på landkortet, skaber vækst i turismebranchen og giver gæster og fynboer medrivende oplevelser.

Bæredygtighed i fynsk turisme

Destination Fyn sætter bæredygtighed på dagsordenen i fynsk turisme i 2020 og de kommende år – med partnerskaber, innovation og kompetenceudvikling, som peger ind i en grøn fremtid.

Fynsk turisme under coronakrisen

Foto: Destination Fyn