Destination Fyn_logo
Stemningsbillede fra Odense havn en aften med solnedgang. Mennesker sidder på en træplatform ud til vandet og kigger på skibene. I forgrunden kan man se et hvidt Destination Fyn logo.

Bliv medlem

Foto: VisitOdense

Et stærkt bæredygtigt samarbejde mellem de fynske turismeaktører er fundamentet for Destination Fyn. Sammen trækker vi i arbejdstøjet for at udvikle turismen på Fyn og Øerne. Nærvær og mod går hånd i hånd, når vi sætter den fynske dna i spil for at øge antallet af gæster på Fyn. 

Derfor skal du være medlem!

Vi ønsker at gøre det let for dig at drive turismevirksomhed på Fyn og Øerne. Som medlem af Destination Fyn får du derfor adgang til en lang række fordele og værktøjer:

1. Markedsføring & Branding

Du bliver en del af den fælles fynske markedsføringsindsats, der sikrer gæster til Fyn. Mulighed for fælles puljeansøgning og ekstra finansiering. 

2. Netværk & Sparring

Du får en stemme og bliver en del af et stærkt netværk med over 100 virksomheder og organisationer. Direkte adgang til 20 branchespecialister.

3. Projekt- og Forretningsudvikling

Du får mulighed for at deltage i og udvikle nytænkende koncepter med fokus på at styrke og udvikle din forretning. 

4. Viden & Kurser

Du får adgang til nyeste viden og analyser. Og mulighed for at deltage i kurser og workshops, så du altid er på forkant med markedstendenser og udviklingen. 

5. Indgang til Erhvervshus Fyn

Som medlem får du en indgang til Erhvervshus Fyn, som Destination Fyn er en del af, og husets tilbud om sparring og finansiering.

Dyk også ned i vores aktuelle projekter og vores fem indsatsområder >

En meget stor familie

Destination Fyn har p.t. omkring 100 medlemmer - og der kommer hele tiden flere til. Blandt vores medlemmer er både nogle af de største aktører på Fyn og nogle helt små enkeltmandsvirksomheder. Derfor spænder prisen for et medlemskab også meget bredt, fra 7.500 og op, alt efter hvor stor en aktør eller et sted, der er tale om. Det er noget, vi vurderer og aftaler individuelt, så hvis du er interesseret, så kontakt os for en snak om dine muligheder.

Er du nysgerrig på, hvem der allerede er en del af den stærke fynske sammenhængskraft, så se den aktuelle medlemsliste her!

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi vil altid gerne høre, hvordan turismebranchen ser ud fra dit perspektiv - og tale om, hvordan et medlemskab hos Destination Fyn kan skabe værdi for dig og din virksomhed.

Skal vi tage en snak om medlemskab?

Swantje Niphut
Kontakt Swantje Niphut:

Key Account Management & International PR

swn@Destinationfyn.dk