Gå til indhold
Destination Fyn_logo
Odense Havn med bomærke

Bliv medlem

Foto: VisitOdense

Et stærkt bæredygtigt samarbejde mellem de fynske turismeaktører er fundamentet for Destination Fyn. Sammen trækker vi i arbejdstøjet for at udvikle turismen på Fyn og Øerne. Nærvær og mod går hånd i hånd, når vi sætter den fynske dna i spil for at øge antallet af gæster på Fyn. 

Derfor skal du være medlem!

Vi ønsker at gøre det let for dig at drive turismevirksomhed på Fyn og Øerne. Som medlem af Destination Fyn får du derfor adgang til en lang række fordele og værktøjer:

1. Markedsføring & Branding

Du bliver en del af den fælles fynske markedsføringsindsats, der sikrer gæster til Fyn. Mulighed for fælles puljeansøgning og ekstra finansiering. 

2. Netværk & Sparring

Du får en stemme og bliver en del af et stærkt netværk med over 125 virksomheder og organisationer. Direkte adgang til 20 branchespecialister.

3. Projekt- og Forretningsudvikling

Du får mulighed for at deltage i og udvikle nytænkende koncepter med fokus på at styrke din forretning. 

4. Viden & Kurser

Du får adgang til den nyeste viden og analyser. Og mulighed for at deltage i kurser og workshops, så du kan komme på forkant med markedstendenser og udvikling. 

5. Indgang til Erhvervshus Fyn

Som medlem får du en indgang til Erhvervshus Fyn, som Destination Fyn er en del af, og husets tilbud om sparring og finansiering.

En meget stor familie

Destination Fyn har p.t. omkring 100 medlemmer - og der kommer hele tiden flere til. Er du nysgerrig på, hvem der allerede er en del af den stærke fynske sammenhængskraft, så tjek vores medlems-dashboard ud!

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi vil altid gerne høre, hvordan turismebranchen ser ud fra dit perspektiv - og tale om, hvordan et medlemskab hos Destination Fyn kan skabe værdi for dig og din virksomhed.

Sofia Wulff
Kommerciel chef

Kommerciel chef

sofwu@destinationfyn.dk

Mobil:+45 20 71 14 10

Del dine fynske øjeblikke med os: