Silverrudder sejlbåde

Om Destination Fyn

Foto: Destination Fyn

Destination Fyn er den fynske klynge inden for turisme og oplevelsesøkonomi og er baseret på et offentligt-privat samarbejde, der drives af et sekretariat under Erhvervshus Fyn og tæller flere end 200 medlemmer.

 

Vi arbejder for at udvikle oplevelsesøkonomien på Fyn igennem et stærkt, bæredygtigt samarbejde med de lokale aktører, så vi får sat den fynske dna i spil overfor relevante målgrupper og får øget antallet af gæster til Fyn. 

Organisering

Det fynske turismesamarbejde, der drives og faciliteres af Destination Fyn, består af: - Advisory board for Destination Fyn - Advisory boards for Destination Fyns strategiske alliancer - Koordineringsgruppen

Klyngemedlemmer

Et væld af forskellige aktører fra Fyn, Langeland og Ærø er med i klyngens strategiske samarbejde, hvilket medlemslisten bærer præg af. Samlet set er over 200 aktører med i fællesskabet.

Bliv medlem

Et stærkt bæredygtigt samarbejde mellem de fynske turismeaktører er fundamentet for Destination Fyn. Sammen trækker vi i arbejdstøjet for at udvikle turismen på Fyn og Øerne. Nærvær og mod går hånd i hånd, når vi sætter den fynske dna i spil for at øge antallet af gæster til Fyn.

Turisme er et vigtigt erhverv på Fyn. I 2018 var der 3,8 mio. overnatninger på Fyn og Øerne. 32% udenlandske og 68% danske. Kilde Danmarks Statistik.

Destination Fyns strategi

Med afsæt i strategien  FYN365   stræber Destination Fyns efter visionen: ”Fyn og Øhavet skal være en bæredygtig kvalitetsdestination, hvis fortællinger, attraktioner, events og erhvervsklynger tilsammen skaber global synlighed og tiltrækker gæster til destinationen hele året”.

Brandplatform

Her finder du logoer, billeder og inspiration fra VisitFyn, som du kan bruge i din egen markedsføring. Gennem en fælles identitet og genkendelighed bliver brandet Fyn og fortællingen herom kun stærkere!

Priser og anerkendelser

Fyn har de seneste år modtaget en række anerkendelser og priser for sine tilbud til internationale turister.  Her kan du se og læse mere om de seneste priser og anerkendelser, som Fyn har fået.

Blog: Refleksioner fra Destination Fyn

Foto: Mikkel Jézéquel