Gå til indhold
Et langt bjælkebord med otte træstole på hver side er oplyst af tre store lamper. På venstre side af lokalet er væggen en stor reol med lidt service. På højre side er der vinduer hvor mørkeblå gardiner er trukket for. På bagvæggen hænger en fladskærm.
Fynshoved

Destination Fyn Convention Bureau

Foto:Hotel Odeon&Daniel Villadsen Photography

På Fyn er et møde ikke bare et møde

Fyn er, med sin beliggenhed i hjertet af Danmark, sin skønne natur og med venues til ethvert formål, det oplagte sted at mødes. Her får du gastronomi i topklasse med råvarer direkte fra den fynske muld, hyggelige historiske byer og vand til alle sider. Gode transportforbindelser sikrer, at alting ligger inden for kort afstand.

Vi ser frem til at byde jer velkommen!

I forgrunden står otte mennesker i en cirkel og snakker sammen. I baggrunden ses en masse skibe der ligger i havn. I horisonten kan man se Lillebælt broen.

Foto:Jonas Legarth

Gratis hjælp og sparring

Destination Fyn Convention Bureau er det officielle convention bureau for Fyn og Øerne.

Vi står altid klar til at yde gratis hjælp og rådgivning til alle, der kunne være interesseret i at afholde konferencer, kongresser og møder på Fyn. 

Sammen med vores brede skare af medlemmer og samarbejdspartnere hjælper vi med at afdække Fyns muligheder for mødesteder, hoteller, oplevelser og meget mere ud fra dine personlige ønsker og behov.

Alle vores services er gratis og uden kommission.

Hør erhvervsturismechef Kirsten Rudbeck fortælle om Destination Fyn Convention Bureau i podcasten Maskinrummet.

Se vores film om Fyn som konferencedestination:

Destination Fyn Conention Bureau
Foto: M2 Film

Hvor skal I mødes?

God service, fleksibilitet og høj kvalitet er et must, når du arrangerer møder, konferencer og events. Fyn har venues til alle former for møder og de står alle klar til skabe de perfekte rammer for dit arrangement.

Hvordan kan vi hjælpe?

Slut med opslidende planlægningsprocesser! Vi står på stikker for at gøre det nemt for dig at researche til og planlægge dit næste møde, konference eller kongres på Fyn.

Vi Mødes På Fyn

Vidste du, at 80% af alle danskere kan komme til Fyn på blot en time? Med sin placering midt i Danmark er Fyn det oplagte mødested, når nord, syd, øst og vest skal samles – og når CO2-aftrykket skal holdes lavt.

Din professionelle sparringspartner

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål - vi vil altid gerne hjælpe!

Læs mere

Del dine fynske øjeblikke med os: