Experience Fyn behind handlebars
Destination Fyn udvikler oplevelsesøkonomien på Fyn og Øerne
Turister Faaborg

Sammen om Fyn

I et stærkt, bæredygtigt samarbejde med de lokale aktører, sætter vi den fynske dna i spil overfor relevante målgrupper for at øge antallet af gæster til Fyn. Alt sammen for at skabe vækst og arbejdspladser til hele destinationen. 

Læs mere om "Fyn skal det være kampagnen"

Foto: Daniel Villadsen

Se eller gense RethinkTourism webinaret

Se eller gense den første digital version af RethinkTourism! som stiller skarpt på den aktuelle situation for turismen med overskriften: Fra krise til ny praksis.

Hør Signe Jungersted, Group NAO, som guidede os igennem sidste årskonference: Signe starter dagens webinar med at se på denne nye virkelighed af kriseskabt forandring, som hele verden står over for.

Hør Michala Svane, salg- og marketingdirektør i Tivoli fortælle om Tivolis vej gennem den historiske krisetid og hvordan de har tilpasset sig med nye tilbud og tiltag.

Hør også Lennart Johansson, Director of Trade & Industry, Göteborg & Co fortælle om, hvordan hospitality og event industrien i Göteborg har skruet helt op for deres innovationskraft og kommercielle kreativitet i disse krisetider.

 

Foto: Destination Fyn

Kontakt Destination Fyn

Billeddatatabase: Find billeder til brug for markedsføring af Fyn og Øerne

Viden om fynsk turisme under coronakrisen

Kompetenceudvikling for det fynske oplevelseserhverv - se dine muligheder

Foto: Destination Fyn

Få et overblik over vores aktiviteter og samarbejdspartnere

Aktiviteter

Destination Fyn står bag en række aktiviteter og arrangementer med udgangspunkt i de fynske styrkepositioner. Få mere viden om de enkelte tiltag og om, hvordan du kan være med.

Klyngemedlemmer

Et væld af forskellige aktører fra Fyn, Langeland og Ærø er med i klyngens strategiske samarbejde, hvilket medlemslisten bærer præg af. Samlet set er over 200 aktører med i fællesskabet.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med relevante nyheder,  nye initiativer og nye tilbud til klyngemedlemmer.