VisitFyn
familie på cykelferie i fynsk skov

Bike Island Fyn

Fyn og Øerne har de naturmæssige forudsætninger for at udvikle en højt specialiseret cykeldestination på internationalt niveau. Bike Island Fyn vil gennem strategisk forankret destinations- og konceptudvikling, samt markedsføring omsætte den fynske styrkeposition til et hotspot for cykling

Ambitionen er, at Fyn og Øhavet er Nordeuropas mest attraktive destination for cykling i 2020 – og herefter gennem cykelturismen skabe en øget turismeomsætning på 0,2 mia. kr. pr. år.

Bike Island-projektet bygger på 12 indsatser, der tilsammen skal skabe en gennemgående sammenhængskraft i oplevelsesproduktet inden for cykling og opbygge et internationalt brand som cykeldestination. Projektets markedsføringsben er integreret med FYN365 og den nationale lancering af Østersøcykelruten med det formål at opnå mest mulig synergi og gennemslagskraft i markedsføringen.

Bike Island-projektet gennemføres i en strategisk alliance bestående af en række af klyngens aktører, inkl. kommuner, virksomheder, vidensinstitutioner og nationale organisationer og har allerede opnået flot international anerkendelse for sine indsatser med kåringen som Årets cykelturismeløsning 2017 samt tildelingen af en UCI Bike Region Award.  

Find mere info om Bike Island Fyn: Bike Island Fyn 2020 Ambitionspapir.

Bike Island Fyns delprojekter

Sats på cykelturisterne - det betaler sig

Cykelturismen blomstrer i disse år - og står det til os, skal Fyn være Nordeuropas førende cykeldestination. Derfor vil vi også gerne være med til at klæde de fynske turismeaktører på til at skæddersy tilbud målrette markedsføringen til cykelturisterne.

Laura Raidla

Udviklingschef

larai@destinationfyn.dk

Mobil:+45 21 52 04 08