Gå til indhold
familie på cykelferie i fynsk skov

Bike Island Fyn

Foto: Kasper Andersen

Fyn og Øerne har de naturmæssige forudsætninger for at udvikle en højt specialiseret cykeldestination på internationalt niveau. Bike Island Fyn har gennem strategisk forankret destinations- og konceptudviklinged omsat den fynske styrkeposition til et hotspot for cykling.

Ambitionen for projektet var at gøre Fyn og Øhavet til et af Nordeuropas mest attraktive destinationer for cykling.

Bike Island-projektet byggede på 12 indsatser, der tilsammen skulle skabe en gennemgående sammenhængskraft i oplevelsesproduktet inden for cykling og opbygge et internationalt brand for Fyn som cykeldestination. Projektets markedsføringsben var integreret i Destination Fyns generelle markedsføringsindsatser og den nationale lancering af Østersøcykelruten for at opnå mest mulig synergi og gennemslagskraft i markedsføringen.

Bike Island-projektet blev gennemført i en strategisk alliance bestående af bl.a. kommuner, virksomheder, vidensinstitutioner og nationale organisationer og har bl.a. opnået flot international anerkendelse for sine indsatser med kåringen som Årets cykelturismeløsning 2017 og tildelingen af en UCI Bike Region Award.  

Bike Island Fyns delprojekter

Sats på cykelturisterne - det betaler sig

Cykelturismen blomstrer i disse år - og står det til os, skal Fyn være Nordeuropas førende cykeldestination. Derfor vil vi også gerne være med til at klæde de fynske turismeaktører på til at skæddersy tilbud målrette markedsføringen til cykelturisterne.

Del dine fynske øjeblikke med os: