En masse mennesker sidder og kigger op på en kvindelig foredragsholder, som står og snakker.  Bag hende er en stor skærm med et powerpointslide.

Erhvervsturisme

Foto: Cosmin Cirstea

Destination Fyns erhvervsturisme-indsats er baseret på arbejdet i vores convention bureau, hvor vi sammen med vores medlemmer og samarbejdspartnere altid står klar til at yde professionel hjælp og rådgivning til alle med en interesse i at afholde konferencer og møder på Fyn.

Ambitionen er at styrke Fyns konkurrenceevne som møde-, konference- og kongresdestination. 

Vi holder et skarpt øje på markedets udvikling og på væksten i over­natninger og turismeformer på Fyn. Når det går godt for turismen på Fyn, fører det nemlig en lang række positive synergier med sig. Det skaber arbejdspladser og medfører investeringer inden for turismeerhvervet, men det påvirker også den generelle erhvervsudvikling, bringer ny viden til øen, og sikrer såvel øget kulturudbud som ny bosætning.

Vejen til langsigtet vækst og maksimal værdi for virksomheder og kommuner går via en fælles vision samt et stærkt samarbejde på tværs af brancher, sektorer og kommune­grænser.

Vores møde-, konference- og eventstrategi fokuserer derfor ikke på mængden af møder, konferencer og events, men på at de konferencer og events, vi tiltrækker, bygger på det fynske DNA og sætter øens styrker i centrum.

Portrætfoto af Kent Kordt Röder

Erhvervsturismechef

keko@destinationfyn.dk