Fyn er børnenes eventyrø

Børnenes eventyrø

Fyn er ideel til børnefamilier: Børnevenlige badestrande til alle sider, campingpladser med vandland, legepladser og masser af aktiviteter for børn og familier. På Fyn ligger alt inden for en overskuelig afstand, så glem alt om ’hvornår-er-vi-der’-spørgsmålene fra bagsædet. Svaret vil nemlig altid være ’lige om lidt’.

Du er her

Odense ZOO

Odense ZOO - Kåret som Europas bedste

Odense ZOO er én af Fyns allermest besøgte attraktioner. Den flotte pris fik zoo'en i 2015 bl.a fordi man som gæst kan komme helt tæt på dyrene og opleve dem i naturlige og afslappede omgivelser.

Den fynske landsby

Den Fynske Landsby - Fyn tilbage i 1800-tallet

Oplev en landsby fra H.C. Andersens tid.

Udklædning

Leg dit eget eventyr i Børnekulturhuset Fyrtøjet

Børnekulturhuset Fyrtøjet er et kulturhus for børn, unge og voksne. Det er et levende, aktivt kulturtilbud, der formidler H.C. Andersens eventyr igennem fortælling, teater, billedkunst, musik og leg.

Egeskov det levende slot

Egeskov - fyldt med oplevelser

Egeskov er en af Fyns helt store oplevelser. Den smukke vandborg byder både på et fantastisk haveanlæg, som er blandt Europas smukkeste, og masser af aktiviteter for hele familien.

Strand Norenhuse

Ta’ til stranden - og bliv plaskvåd

Er du glad for at få sand mellem tæerne og klar på at tage en dejlig dukkert? Badevandet omkring Fyn er i top, og de fleste steder er vandet lavt og ideelt til plask og leg.

Børnenes eventyr ø

Oplev dyr på Fyn

En tur i Odense ZOO er et af feriens store højdepunkter - både for børn og voksne. Og du kan fortsætte ekspeditionen blandt sæler og marsvin i Fjord & Bælt i Kerteminde, se en elg i øjnene i Svendborgs Naturama, nyde synet af vilde hesteflokke på Langeland - bare for at nævne nogle eksempler... 

Visitfyn

Med fuld damp mod nye oplevelser

Oplev dansk jernbanehistorie, kør med veterantog og mini-jernbane. På Danmarks Jernbanemuseum kan du mærke livet på skinnerne i en levende fortælling og med mange aktiviteter for børn.

naturkassen

Kom ud i naturen og oplev dyr og planter

Book en naturkasse og få adgang til udstyr og bøger til en hyggelig dag i naturens tegn. Naturkassen indeholder alt der kræves for at udforske dyr og planter ved Odense Fjord

EU-partner:

Vaekstforum _EU_regfond