Gå til indhold
Oplev Natureventyr i SVanninge Bakker

Tag børnene med på eventyr i naturen

Foto: Natureventyr

App'en Natureventyr indeholder sjove fortællinger oplevet som skattejagter langs børnevenlige ruter i den smukke fynske natur. 

Vidste du, at Svanninge Bakker blev skabt, da kæmpe drager slog sig ned og smeltede isen i området med deres drageild? Sådan lyder historien i hvert fald, hvis man tager på opdagelse i den fynske natur med app'en Natureventyr.

Med Natureventyr kan I opleve 19 eventyr, der er skrevet helt unikt til de ruter, de foregår langs. Og der kommer løbende flere til.

Med app'en som guide går I eventyrene fra kapitel til kapitel. Fortællingen tager udgangspunkt i de ting, som børnene kan se, høre og røre ved, og undervejs er der indlagt masser af sjove udfordringer for børn og voksne, der gør gåturen til en leg.

Natureventyr kan downloades gratis via App Store og Google Play.

Gør det nemt at tage på eventyr

I appen finder I al den information, I skal bruge, når I som børnefamilie skal på eventyr i naturen. I kan se, hvor I skal parkere, hvilke faciliteter der er på stedet samt hvilken rute I skal følge i området.

Fortællingerne i Natureventyr tager udgangspunkt i de forskellige områders kultur, natur og historie men er tilsat en sund dosis fantasi.

Ved det smukke naturområde Stige Ø er den gamle losseplads eksempelvis forvandlet til Kong Skrots Rige, og ved drysse et lag af fantasi og sjove udfordringer ud over gåture, så slipper I helt af med trætte børneben.

Nogle af eventyrene i appen er gratis, fordi Natureventyr samarbejder med den pågældende kommune. Andre koster 25 kroner at låse op for.

Natureventyr for store og små

Foto:Natureventyr

Del dine fynske øjeblikke med os: