Naturama

VELKOMMEN TIL NATURAMA I SVENDBORG

 

Kom helt tæt på dyrene og oplev elge, moskusokser, hvalskeletter og fugle i et naturteater med lys, lyd og film. Dyk ned i det blå univers til havets kæmper. Klap den lille bjørn, hør kronhjortens brøl og kom helt tæt på isbjørne, ulve og vildsvin. Stig til vejrs og bliv fascineret af mere end 500 fugle.

Masser af aktiviteter på Naturama

Løs sjove opgaver og bliv klogere på dyr, klæd jer ud, ro om kap med isbjørnen, tag med på rundvisning og oplev videnskabsteater for fuld udblæsning.

Særudstilling 2020/2021

Vidste du at huskatten kommer fra Afrika og slet ikke hører hjemme i Danmark....?

…. hvad med ulven, vildsvinet, fasanen, signalkrebsen, bæveren? Hører disse til herhjemme i Danmark, eller gør de ikke? Er de vigtige for vores natur? Eller er de det man kalder for invasive arter – altså arter som ikke naturligt hører til i Danmark og som skader den danske natur? Og måske er nogen ovenikøbet farlige at de står på en ”dødsliste”!

Få forklaringen og hør de dramatiske historier om arternes udbredelse i Danmark.

Særudstilling 2020

Fisk fra havet i Danmark i en størrelse og opløsning du aldrig før har set!

25 danske fiskearter præsenteres som billeder i hidtil uset høj kvalitet på kæmpestore fotostater. Vi ser mønstre i fiskenes skæl og hud, som man normalt aldrig vil kunne se med det blotte øje. Billedernes høje opløsning gør oplevelsen nærmest 3-dimensionel og kunstnerisk. Se bare billedet her. Sådan ser en Rudskalle ud, når konservator Morten Boesen og naturfotograf Søren Skarby har haft fisken under behandling og skabt det fantastiske billede. Besøg Naturama og oplev alle 25 flotte fotostater.