Gå til indhold
Dreng udklædt som Harry Potter til sidder og kigger på et stykke papir der ligger på bordet foran ham.

Events for børn

Foto: VisitFyn

Året rundt er der på Fyn masser af magiske, eventyrlige og hæsblæsende events skabt til glæde for børnefamilier. Tjek listen og find de aktiviteter, som sætter prikken over i'et på jeres ferie.   

Liste
Kort
Magiske Dage Fantasy Festival
Foto: Niels Holmgård

Magiske Dage Fantasy Festival

Magiske Dage er Odenses fantasy festival for hele familien. Kom og lav din egen tryllestav, magiske eliksir eller oplev de mange andre magiske aktiviteter.

Læs mere

Sommer i Farvergården

I juli måned bliver Farvergården i hjertet af Odense forvandlet til en forunderlig og farverig oase af leg, bevægelse og kreativitet, når den danner ramme om det tilbagevendende arrangement ”Sommer i Farvergården”, et sprudlende børneunivers med gratis sommeraktiviteter og kvalitetsunderholdning for hele familien.

Læs mere
Danehof - Middelaldermarked og middelalderfestival i Nyborg
Foto: Ridderturnering til Danehof i Nyborg

Danehof - Middelaldermarked og middelalderfestival i Nyborg

Danehof er en historisk tradition der strækker sig tilbage til middelalderen. Hvert år genskabes denne store folkefest i Nyborg i de autentiske og historiske rammer af Nyborg Slot, Nyborg by og det ga...

Læs mere
H.C. Andersen Festivals i Odense
Foto: VisitOdense

H.C. Andersen Festivals i Odense

H.C. Andersen Festivals masser af events

H.C. Andersen Festivals byder på eventyr, fantasi, oplevelse og forundring. Og meget mere end det. Det bliver en uge med Kabaret, koncerter, parader, kunstner...

Læs mere
Svendborg graphic
Foto: VisitFyn

Svendborg Graphic

Svendborg Graphic er en festival, der tilbyder sine deltagere en unik oplevelse indenfor tre store, visuelle medier, nemlig tegneserier, spil og animation.

Gennem workshops, udstillinger og mangfoldige events er det muligt at møde illustratorer, forfattere, spiludviklere, animatorer og andre, der arbejder med at skabe eller formidle visuelle fortællinger.

Læs mere
H.C. Andersen Festspillene
Foto: H.C. Andersen Festspillene

H.C. Andersen Festspillene

Hvert år siden 1965 opfører H.C. Andersen Festspillene i Odense et af H.C. Andersens eventyr i Den Fynske Landsby. I 2023 er det eventyret om Prinsessen og Svinedrengen, du kan opleve. Forestillingern...

Læs mere

Del dine fynske øjeblikke med os: