Vandring på Øhavsstien - Fjällræven classic

Aktive oplevelser

Det aktive eventyr venter på dig..

.. i den fynske natur! Ferie behøver ikke at være lig med sofa, serier og solbadning. Fyn og Øerne er den oplagte legeplads for alle med hang til action og smuk natur. Fyr op for en aktiv ferie med vandring, cykling, kajakroning, dykning, sejlads, fiskeri og meget mere!

Vandring på Fyn

Foto: Destination Fyn

Lystfiskeri

Kysterne rundt om Fyn og Øerne byder på nogle af de bedste fiskepladser i Danmark. Så sæt madding på krogen og tag med ud og fisk!

Kajak

Udforsk det fynske øhav og de mange smukke kyststrækninger. Særligt Det Sydfynske Øhav er en oplagt destination for ivrige kajakroere.

Cykling

Fyn og Øerne - Danmarks bedste cykeldestination. Oplev naturen på Fyn på en helt særlig måde fra den to-hjulede jernhest.

Dykning

Du behøver ikke tage til de varme lande for at få nogle fede dyk - farvandene rundt om Fyn byder på mange spændende dykkeroplevelser.

Gå på opdagelse med børnene

Trænger børnene til at brænde lidt krudt af? Fyn byder heldigvis på børnevenlige oplevelser, der med garanti vil gøre børnene dejlig trætte. Så kan du jo smække benene op imens.

Fyns bedste legepladser

Trænger ungerne til at blive luftet? Så begiv jer afsted til fynboernes favorit-legepladser. De findes i alle udgaver - midt i den grønne skov, som børnenes eventyrlige helle i bymidten og som en del af de fynske havnemiljøer. Alle legepladserne er naturligvis ganske gratis.

Skønne badestrande på Fyn og Øerne

Fyn og Øerne har 1.100 km kystlinje fyldt med de dejligste badestrande. Badevandet er i top og terrænet ved strandene er meget varieret. Du finder både skønne familievenlige strande med lavt vand og brede, hvide strande, men også strande med dybere vand og spændende natur.

Udforsk Fyns smukke natur

Foto: Daniel Villadsen

Forladte øer

Leg Robinson Crusoe for en dag og besøg en af disse forladte øer - udforsk den uspolerede natur og få en på opleveren!

Øhop

Tag på tur i øhavet og udforsk de mange små øer. Besøg f.eks. Avernakø, Lyø eller Strynø og mærk den hyggelige ø-stemning.

Maritime oplevelser

Længes du efter havet? Fyn byder på masser af oplevelser på det åbne hav - sejlads, dykning, kajakroning, lystfiskeri og meget mere.

Det fynske golfparadis

Foto: VisitDenmark