Kast dig ud i et aktivt eventyr

Fyn og øerne er den oplagte legeplads for alle med hang til udfordringer og smuk natur

Kast dig ud i en aktiv ferie på Fyn. Vores milde ø byder på levende og afvekslende natur blandet godt op med en lang række smukke købstæder og landsbyer.

Summa summarum: Optimale betingelser for en aktiv ferie. Hvad enten du er til ridning, vandring, cykling, sejlads, snorkling, dykning eller kajak, så kom bare an. 

Aktiv ferie på Fyn
Cykelferie på Fyn

Tag cyklen øen rundt

Fyn frister med gode cykelruter for både supersprintere og dem, der foretrækker et mere mageligt tempo. Især de mange øer, gør Fyn velegnet som destination for de helt små cyklister. 

Shelter på Skarø

Overnat i en arkitekttegnet shelter

Ud under åben himmel.. eller næsten åben..Book en shelter i det sydfynske. De fine nye artkitekttegnede shelters står klar til brug. Shelteret her er fra Skarø ved Café Sommersild.

Overnat i det fri

Overnat i det fri

På Fyn finder du et væld af naturlejrpladser, hvor du kan overnatte

Fynske vandreture

Hvad med en tur på den unikke Øhavssti, som byder på 220 km vandring?

Sejlbåd i det fynske øhav

Opdag Fyns maritime sjæl

Lystsejlere holder af Fyn. Det forstår vi godt. De små havne, det lokale øliv og øens maritime kultur og historie er noget ganske særligt.

Cykler Christiansminde

Book en aktiv oplevelse

Oplevelsesbooking gør det nemt for dig at booke en fed fynsk oplevelse. Vil du køre på segway på Langeland? Hvad med en hestevongstur på Enebærodde, et tandemspring eller et ophold på en af de hyggelige fynske hoteller? 

EU-partner:

Vaekstforum _EU_regfond