Dykning dyk diving aktiv hav Fyn øhavet

Dykning på Fyn

Dykning dyk diving aktiv hav Fyn øhavet

Et helt hav af muligheder

Det fynske øhav byder på et decideret hav af muligheder for dykning - f.eks. vægdyk, strømdyk, naturdyk, dybdedyk, tekniske dyk på stenrev og vragdyk. Det helt særlige ved lige præcis denne dykkerdestination er, at der inden for et par timers kørsel er stor variation af dykkerspots. 

Kom med under overfladen

Foto: Destination Fyn

Dyk Sydfyn

Det Sydfynske Øhav byder på udfordrende, varierede og alsidige vrag- og naturdyk for dykkere på alle niveauer. Læs mere om de bedste dykkerspots, find dykkerkort og læs om sikkerhed og bådleje. Dyk f.eks. på det nedsynkede M/S Ærøsund eller et af de mange andre vrag i det Sydfynske Øhav.

Dyk i Lillebælt

Find inspiration til dykning i et af Nordeuropas bedste dykkerområder – variationen under havoverfladen er helt unik i Lillebælt. Der er mulighed for vægdyk, strømdyk og dybdedyk direkte fra stranden. Oplev f.eks. store kolonier af søpunge, lyserøde jordbærpolypper og store sønelliker.

Luftfyldestationer nær Lillebælt

Her kan du se en oversigt over, hvor du kan finde luftfyldestationer på Vestfyn.

Luftfyldestationer på Sydfyn

Her kan du se en oversigt over, hvor du kan finde luftfyldestationer på Sydfyn.

Udlejning af både - Lillebælt

Her kan du se en oversigt over, hvor du kan leje både til dykning i Lillebælt.

Udlejning af både - Sydfyn

Her kan du se en oversigt over, hvor du kan leje både til dykning på Sydfyn.

Dykkerferie på Sydfyn

Foto: Destination Fyn

Dykkerspots i Lillebælt

Få en oversigt over de fedeste dykkerspots i Lillebælt. Du kan finde alle de informationer du skal bruge om de enkelte dykkerspots - bedste årstid, nærmeste luftopfyldning, farlige områder, dybde, sværhedsgrad og meget mere. Start dykkerturen til Lillebælt lige her.

Dykkerspots på Sydfyn

Få en oversigt over de fedeste dykkerspots i det Sydfynske Øhav. Læs bl.a. om sigtbarhed, fotomuligheder, sværhedsgrad og seværdigheder på dykkerspottet. Du kan læse om de mange forskellige vrag og hvordan dykkerture til disse planlægges bedst muligt.

Sikkerhed og dykning er uadskillelige

Foto: Lars Kirkegaard

Dykkercentre på Fyn

Har du flere spørgsmål til dykning eller har du brug for mere hjælp? Eller måske bare brug for mere inspiration? Så kan du altid kontakte et af disse fire dykkercentre på Fyn. 

Diving2000

Nicus Nature

Ocean Adventures

Dyk Sydfyn