Vinterbadning på Fyn, badebro med fodspor i sneen

Vinter på Fyn

Foto: Colourbox

Nok kan vi ikke love dig sne, men vi kan i dén grad garantere dig fantastiske oplevelser og masser af ægte fynsk hygge - for når temperaturen udenfor falder, så skruer fynboerne op for hyggen. Se med her, lad dig inspirere og oplev selv, at Fyn er fin hele året, også om vinteren!

Er du til fuld fart og frost, vamsede dyr i vinterpels, indendørs varme og æstetik eller bare en god omgang vinterhygge med familie og venner?... Ja, vi forstår godt, hvis det er svært at vælge!

Ud på isen!

Sne eller ej - kom på glatis på Fyn. Vi viser dig hvordan lige her! Så på med skøjterne, pas på du ikke falder og ha' det sjovt med familie og venner.

Vinterzoo

Odense Zoo har åbent hele året, og om vinteren kan du (måske helt uden kø) nyde de frostkåde dyr boltre sig i deres tykke vinterfrakker.

Kunst og kultur

Fyns kunstmuseer er et sikkert hit, når kulden rigtig bider. Her står sanseindtryk og æstetik i kø for at give dig en kæmpe oplevelse.

Fynsk vinterhygge, når det er bedst

Foto: Destination Fyn

Lidt mere af det der hygge, tak!

Fynske vinbarer

Der er ikke noget godt som at nyde et fyldigt og velsmagende glas vin i hyggeligt selskab. Du har rig mulighed for at koble vinens skønne verden og de...

Følg Den Fynske Chokoladerute

Er din søde tand af den kvalitetsbevidste slags - så er den fynske chokoladerute et must på dit næste visit. Her møder du chokoladeproducenter, som le...

SPIS! Uge 5

Oplev det høje fynske fødevareniveau, når Odense Food Festival i samarbejde med en række restauranter byder på særlige SPIS!-events og -menuer.

Tre fynske specialiteter du ikke må glippe

"When in Rome.." kan i fynsk kontekst oversættes til: Når du er på Fyn, så spis som fynboerne. Og det betyder brunsviger, rygeost og lokalt brygget øl...

Vinterens aktuelle kunstudstillinger

Foto: Destination Fyn

...Og måske en tur i vandet?

Dét gør altid godt! Om du hopper i vandet ude eller inde, er dog helt op til dig... Der er uanede muligheder, hvad end du foretrækker. 

Vinterbadning for de hardcore

På Fyn kan man sagtens bade om vinteren, selvom temperaturen falder, og sne og is står for døren - bare der er en varm sauna i nærheden! Det kolde gys efterfuldt af den varme sauna giver en helt unik følelse af velvære, som du ikke må gå glip af!

Great Northern Spa

Spaoplevelser af højeste klasse, nordisk arkitektur, total afslapning og indre ro.

Sommerhus, strand og sauna

Lej den perfekte kombination af vinterens glæder.

Svøm med de små

Fyn byder på utallige svømmehaller med varmvandsbassin og plads til leg.

Relax balkonen i Klosterbakkens Svømmehal

En oase af velvære til meget rimelig pris.

Ud i vinterskoven på din mountainbike! Træernes nøgne grene giver dig blot et endnu bedre overblik over ruten, og lidt mudder er jo kun et bevis for din aktivitet!

Vinteren er oplagt til mountainbike-ture! Find de bedste fynske ruter her.

Foto: Bike Foto by O.J.