vinter ferie børn troense havn fyn

Vinterferie på Fyn

Foto: Kasper Orthmann Andersen

Glæd dig til en eventyrlig vinterferie på Fyn i uge 7 - her er der fyldt med masser af sjove oplevelser for både børn og voksne. Kig med og find inspiration til et fynsk vintereventyr for hele familien.

Magisk lysaften i Odense ZOO

Foto: Odense ZOO

Pixar-udstilling på BRANDTS

30 years of animation. Kom og få et kig bag kulissen og se den visuelle proces bag det animerede univers udfolde sig.

Vinterferie på Møntergården

Skal du have børnene med tilbage i tiden i Børnenes Baggård, ind i eventyret Elverhøj i Fyrtøjet eller måske på opdagelse i Histotoriet? Se de særlige oplevelser på Møntergården i vinterferien lige her.

Eventyrlig rundvisning med H. C. Andersen Paraden

Foto: Destination Fyn

Veterantog i vinterferien

Det er ren nostalgi og hygge, når Danmarks Jernbanemuseum kører veterantog for fuld damp på museets egen strækning hver dag i vinterferien. Inviter familien med på en tur i de brune vogne og mærk historiens vingesus.

Vikingemuseet Ladby

I vinterferien er der masser af aktiviteter for hele familien både inde og ude på Vikingemuseet Ladby. Se mere her.

Arresten

Kom ind for at bryde ud og bliv klogere på ret og straf. Her kommer du helt tæt på både historie og nutid i et dansk arresthus.

Fjord & Bælt

Kom med ind i en verden af unikke oplevelser med havets dyr - her må du røre med fingrene!

Naturama

Kom helt tæt på dyrene og oplev elge, moskusokser, hvalskeletter og fugle i et naturteater med lys, lyd og film.

Endnu flere sjove oplevelser..

Det bugner af kreative og sjove oplevelser både inde og ude på hele Fyn i vinterferien - og når sulten melder sig, kan du nemt finde en børnevenlig restaurant. 

 

Du kan også dykke ned i eventkalenderen lige her.

Mad til små maver

Hvornår skal vi spiiiise? Når de små maver først knurrer, skal der ikke bruges for lang tid på at finde den nærmeste familievenlige restaurant. Derfor har vi samlet nogle af Fyns mest børnevenlige spisesteder. Her er der helt sikkert er noget på menuen, som går rent hjem hos de mindste.

Kreativ vinterferie

Fyn byder på mange arrangementer for kreative børn og barnlige sjæle i vinterferien. Kig med her og lad dine børn (og måske dig selv) udfolde alle deres kreative evner i bl.a. perler, manga-tegninger, isskulpturer og Micro:bit.

Teater og musik i vinterferien

Vinterferien er ikke altid den bedste tid for udendørsaktiviteter, men det er til gengæld en helt oplagt mulighed for at tage børnene med til en teaterforestilling eller en koncert. Der er heldigvis masser af muligheder på Fyn i vinterferien - kig bare med her.

Fyns bedste legepladser

Trænger ungerne til at blive luftet? Så begiv jer afsted til fynboernes favorit-legepladser. De findes i alle udgaver - midt i den grønne skov, som børnenes eventyrlige helle i bymidten og som en del af de fynske havnemiljøer. Alle legepladserne er naturligvis ganske gratis.

Mountainbike-spor

Fyn byder på en masse fede singletracks med udfordringer til de øvede og lette spor til nybegynderne. Mange af sporene bliver konstant vedligeholdt, så de altid er i optimal stand.

Noget for de voksne..

Har I brug for en lille pause fra alle aktiviteterne med børnene? Bare rolig, vi hjælper, når desperationen over børnenes energiniveau bliver lidt for stor - så få børnene passet og tag en tur i byen! Vin, jazz, kaffe og shopping. What's not to like?

Fynske vinbarer

Der er ikke noget godt som at nyde et fyldigt og velsmagende glas vin i hyggeligt selskab. Du har rig mulighed for at koble vinens skønne verden og de...

Tak for kaffe!

Trænger du til en kop kaffe, der er kælet lidt ekstra for? Vi giver dig overblikket over de kaffebarer på Fyn, der sætter gode bønner med stor smag i ...

Shopping på Fyn

Kan du mærke shoppetrangen sætte ind? En ferie på Fyn byder på smuk natur, storslåede slotte, spændende attraktioner - men bestemt også på masser af s...

Vinterjazz

Vinterjazz er en landsdækkende musikfestival i februar - der er derfor god mulighed for at opleve mange forskellige koncerter i vinterferien på Fyn.

Find overnatning på Fyn

Foto: Niclas Jessen

Vinterferie på hele Fyn

Dyk ned i de mange muligheder for vinterferiehygge på hele Fyn - de fynske turistbureauer guider dig.

Faaborg

Arresten, Faaborg Museum og Ringe Museum er bare nogle af de ting, du kan opleve i Faaborg i vinterferien. Find meget mere inspiration lige her.

Assens

Udforsk de mange oplevelser på Vestfyn i vinterferien - der er musik, kunstudstillinger, teater og selvfølgelig den smukke natur.

Kerteminde

Find inspiration til oplevelser og aktiviteter for børn i vinterferien i Kerteminde - besøg f.eks. Vikingemuseet Ladby eller Fjord og Bælt.

Langeland

Få tips og idéer til hvad du kan lave på Langeland i uge 7 - både inde og ude.

Odense

Besøg Danmarks Jernbanemuseum, Odins Odense eller en af de mange andre attraktioner med særlige tilbud i vinterferien. Find masser af inspiration til ...

Svendborg

Masser af oplevelser i børnehøjde - der sker en masse sjove aktiviteter for børn, der holder vinterferie i Svendborg i uge 7. Læs meget mere lige her.

Nordfyn

Dejlig natur, hygge med børnene i sommerhuset og bare ren afslapning med udsigt til havet - nyd en afslappende vinterferie på Nordfyn. Få inspiration ...

Ærø

Selv uden sne er Ærø den smukkeste vinterkulisse med betagende solnedgange, hyggelige bymiljøer og masser af frisk luft. Se aktiviteter i vinterferien...

Nyborg

Skal du en tur til Nyborg i vintermånederne? Så kig med her og find ud af, hvad du absolut skal opleve.

Middelfart

Se hvad du kan opleve i Middelfart og omegn i vinterferien.