Gennem et vindue er der taget et nærbillede af to hænder der holder en kop kaffe. Hænderne har lyserød neglelak på. Hænderne holder om en hvid kop. I koppen er der kaffe og den er pyntet med latte-art der ligner et blad. Koppen står på en hvid underkop, som står på et lyst træbord.

Tak for kaffe!

Foto: Andrew Tanglao

Trænger du til en kop kaffe, der er kælet lidt ekstra for? Vi giver dig overblikket over de kaffebarer på Fyn, der sætter gode bønner med stor smag i første række. En kulsort kop kaffe, en cappuccino, espresso eller flat white? Du kan få det meste - også te og kage.

Liste
Kort
Nærbillede af kaffe, kage og avokadomad stående på træbord
Foto: Emmys Kaffebar

Emmys Kaffebar

I hjertet af Middelfart ligger Emmys Kaffebar, som er indrettet i en blanding af ægte dansk mormor hygge og et råt industri design. 

Læs mere
Lulu's Café
Foto: Lulu´s Cafè

Lulu's Café

Lulu’s Café og Boutique er en hyggelig Café samt butik i centrum af Kerteminde

Læs mere
To slørende hænder er ved at lave en kop barista kaffe. I den ene hånd er en hvid kaffe kop fyldt til kanten med kaffe. I den anden hånd er en sølvkande. Fra kanden hældes der mælk ned i koppen som former et blad.
Foto: Destination Fyn

Knæwr Kaffebar

Knæwr er klar med din morgenkaffe fra klokken 8 på hverdage – klokken 9 lørdag og søndag. Du finder caféklassikerne caffe latte, cappuccino, espresso, americano og cortado. Du kan også snuppe en straight up sort kaffe – eller grave dig ned i det kæmpestore øko-kaffekort, hvor du finder hele 15 forskellige stempelkaffer.

Læs mere
SOZE Café og Kafferisteri
Foto: SOZE Café og Kafferisteri

SOZE Café og Kafferisteri

SOZE er hele byens café og kafferisteri, placeret i hjertet af Faaborg: Helios Film- og Kulturhus, som rummer byens biograf. Vi har åbent alle ugens dage fra 10 - 20, så du går sjældent forgæves hos o...

Læs mere

Café Den Gamle Købmandsgaard

Gavmilde stykker kage, toast og en virkelig god kop kaffe på torvet i Ærøskøbing.

Læs mere
Café På Torvet
Foto: Gunnar Schmidt Hansen

Café På Torvet

På caféen står det gode værtskab øverst på dagsordenen - krydret med et højt fagligt niveau.

Læs mere
Jimbos Kaffebar
Foto: VisitNyborg

Jimbos Kaffebar

Lille hyggelig oase som ligger midt på Nørregade. 

Læs mere
Fleurí - café med fokus på økologi
Foto: Johan Joensen

Fleurí - café med fokus på økologi

I Nørregade, lige overfor Det gode Brød og Hytteballe Antikviteter, ligger den økologiske café Fleurí, der serverer lækker brunch, frokost, kolde og varme drikke og bagværk.

Læs mere
Cafe Banken i Assens
Foto: Udvikling Assens - VisitAssens

Cafe Banken i Assens

Café Banken ligger på Torvet i Assens.

Læs mere
Nostalgisk stemning i smukke Café Orangeriet
Foto: Turist- og Erhvervsforeningen Langeland

Nostalgisk stemning i smukke Café Orangeriet

Dette skønne sted finder du ved grusvejen, på vej mod Medicinhaverne, i Slotsbyen Tranekær. Cafeen serverer skønne frokoster som tapas, salater, fiskeanretninger, sandwich m.m. i hyggelige omgivelser....

Læs mere
Kaffekop med lækker kaffe med flot mælkeskumsblad set oppefra sammen med tallerken med brød, ost, kniv, serviet og Thise smørbriket på træbord.
Foto: Den lille smalle Café

Den lille smalle

I Vestergade ligger den lille smalle café. Indehaver Maria Andersen har indrettet sig moderne med hyggelig stemning.
Der brygges lækker kaffe på specialristede bønner og serveres 'breakfast all day' og lækre kager lavet lokalt på gode råvarer.

Læs mere
A.C. Perch’s Thehandel
Foto: Anja Panduro

A.C. Perch’s Thehandel

A.C. Perch's Thehandel sælger the af den fineste slags i verden, og kvalitet og service har været virksomhedens kerneværdier siden dag ét. Teen vejes på originale messingvægte, og for at sikre kvalite...

Læs mere