Stor, flot riddersal på en restaurant. Et par bliver serviceret ved en vinduesplads.

Spis på de fynske slotte og herregårde

Foto: Destination Fyn

Er du sulten? Nyd en udsøgt gourmetmiddag i eventyrlige omgivelser på et af disse tre fynske slotte. Få en helt særlig oplevelse, hvor kokkene især har fokus på lokale, fynske råvarer.

Liste
Kort
Broløkke Herregård set oppefra. Gule bygninger med rødt tag. Grønt græs og træer hele vejen rundt om.
Foto: Broløkke Herregård

Broløkke Herregård

I Herregårdsrestauranten kan du smage på Langeland – restauranten bruger hovedsageligt lokale råvarer. Køkkenet henter dog nogle gange specialiteter i vores nærtliggende lande. Det kan være trøfler fra Gotland eller Norske kammuslinger. Det hele krydres med en blanding af urter fra herregårdshaven og udsøgte krydderier fra den store verden.

Læs mere
Nærbillede af smuk hvid tallerken med lækker anretning bestående af bl.a. et stykke rosa kød, bagt tomat, gulerødder, asparges og ærtespirer
Foto: Destination Fyn

Broholm Slot

Restauranten på Broholm Slot er indrettet i den gamle forpagterbolig. Her kan du spise et måltid, der er bygget op om friske, fynske råvarer. Du kan nyde en dejlig frokost (kun mod forudbestillinger), eftermiddagskaffe og -te med dejlig hjemmebag eller en udsøgt middag.

Læs mere
Hindsgavl Slots terrasse med hvide havemøbler. I baggrunden er en lang græsplæne med lilla blomsterbede der fører ned til vandet.
Foto: Destination Fyn

Hindsgavl Slot

Spis en lækker gourmetmiddag på restauranten Den Hvide Dame, der har en unik køkkenprofil med gode, friske råvarer -  i sommerhalvåret bruger køkkenet råvarer fra slottets egen køkkenhave. Med et varieret a la carte kort, venter der smagsoplevelser for alle.

Læs mere
Et nært billede af et sort topersoners restaurantbord. På bordet står to tallerkner med bøf, sovs og grøntsager. To hænder holder hver deres glas vin. I baggrunden brænder en stor sort pejs.
Foto: Destination Fyn

Skrøbelev Gods

Den velsmagende mad, tilberedt af stedets tilknyttede hotel chef-kok, kan nydes i den Italiensk inspirerede restaurant "Riddersalen", der har 2 åbne pejse. Her kan du nyde både frokost og en dejlig middag. Er du til udsøgte vine, er Skrøbelev Gods lige stedet for dig.

Læs mere