Hyggeligt samvære på fynsk vinbar

Fynske vinbarer

Foto: cafemalbec

Der er ikke noget godt som at nyde et fyldigt og velsmagende glas vin i hyggeligt selskab. Du har rig mulighed for at koble vinens skønne verden og det gode selskab på de mange fynske vinbarer. Vi har samlet dem til dig her. 

Odense

Liste
Kort
Lalou Vinbar i Pogestræde
Foto: Line Slot

Lalou Vinbar i Pogestræde

Hos Lalou Vin Bar er det muligt at prøve vin som stammer fra hele Europa, fra provinser som enten ejeren eller medarbejderne selv har besøgt, boet i eller smagt sig frem til. Derfor kan du hos denne l...

Læs mere
Amy's Bar and Winehouse
Foto: Unbekannt

Amy's Bar and Winehouse

Amy's Bar & Winehouse er en uformel og hyggelig bar med afslappet, rustik indretning og god stemning, kraftigt inspireret af ejernes yndlingsvinbar i Barcelona. De serverer vine, cocktails og fadøl sa...

Læs mere
S'vineriet Vinapotek
Foto: S'vineriet Vinapotek

S'vineriet Vinapotek

I Klargade, tæt på H.C. Andersens Barndomshjem, ligger S’vineriet Vinapotek, hvor du kan opleve en verden af vin fra hele kloden, præsenteret med passion og stor ekspertise.

Her kan du finde et stort...

Læs mere
Sirup's Coffee Wine Bar
Foto: Sirup's Coffee and Wine bar

Sirup's Coffee Wine Bar

Sirup's Coffee and Wine Bar er en hyggelig café i centrum af Odense, tæt på gågaden og masser af shopping muligheder. Her serveres kaffe, vin, cocktails og lette retter. Om dagen er det en almindelig ...

Læs mere
Beer Cellar
Foto: Beer Cellar Facebook

Beer Cellar

Beer Cellar finder du i kælderen under Odense Rådhus, som en del af Flakhaven Gastro, der forener mikrobryggeri og restaurant. Her kan du både smage lækre indkøbte gæsteøl fra ind- og udland samt bryg...

Læs mere

Svendborg

Liste
Kort
Fynsk Vinbar Cafe Rouge Svendborg
Foto: Cafe Rouge

Cafe Rouge

Cafe Rouge er en Cafe, inspireret af de Franske Bistroer i Paris, en vinhandel og et sted, hvor man er velkommen til at medbringe sin egen frokost. Vin kan købes på flaske fra vinhandlen og drikkes på stedet, mens husets vin serveres på glas til yderst rimelige priser.

Læs mere
Fynske vinbarer Vinsted
Foto: Vinsted

Vinsted

Druested. Cocktailsted. Ølsted. Tapassted. Tag-med-til–et-andet-sted. På den afslappede måde, men med styr på det hele. Et skønt sted med dejlig vin og den hyggeligste atmosfære.

Læs mere

Thude's restaurant & vinbar

Thude's restaurant og vinbar er et vin- og spisested, hvor du kan slappe af, bare være og indtage nuet. De fokuserer på den gode oplevelse; at spise og drikke sammen, at nyde et godt glas vin og en god samtale i afslappede og uformelle rammer.

Læs mere

Nyborg

Liste
Kort
Vinspecialistens kaffe- & vinbar
Foto: Vinspecialisten kaffe og vinbar Nyborg

Vinspecialistens kaffe- & vinbar

Lille og stemningsfuld kaffe og vinbar. Ligger midt på Nørregade, og om sommeren kan man sidde udenfor i det gode vejr, mens man nyder et glas vin, kop kaffe eller en lækker specialøl. 

 

Læs mere
Laboratoriet - Vinbutik & Vinbar
Foto: VisitNyborg / Nyborg Turistbureau

Laboratoriet - Vinbutik & Vinbar

Hyggelig lille vinbar og vinbutik i gården på Adelgade 2. 

Læs mere

Assens

Liste
Kort
Fynsk Vinbar Vinspecialiteten Assens
Foto: Vinspecialiteten Assens

Vinspecialisen Assens

Hos Vinspecialistens Assens er det som at træde ind i direktør Varnæs' stue i TV-serien Matador. Siden 2013 har de hyggelige lokaler rummet en helt unik butik, som kombinerer traditionel vin- og delikatessebutik med vinbar og smagelokale.

Læs mere