Vinbar

Fynske vinbarer

Foto: cafemalbec

Der er ikke noget godt som at nyde et fyldigt og velsmagende glas vin i hyggeligt selskab. Du har rig mulighed for at koble vinens skønne verden og det gode selskab på de mange fynske vinbarer. Vi har samlet dem til dig her. 

Svendborg

Cafe Rouge
Cafe Rouge er en Cafe, inspireret af de Franske Bistroer i Paris, en vinhandel og et sted, hvor man er velkommen til at medbringe sin egen frokost. Vin kan købes på flaske fra vinhandlen og drikkes på stedet, mens husets vin serveres på glas til yderst rimelige priser.
Vinsted
Druested. Cocktailsted. Ølsted. Tapassted. Tag-med-til–et-andet-sted. På den afslappede måde, men med styr på det hele. Et skønt sted med dejlig vin og den hyggeligste atmosfære.
Thude's restaurant & vinbar
Thude's restaurant og vinbar er et vin- og spisested, hvor du kan slappe af, bare være og indtage nuet. De fokuserer på den gode oplevelse; at spise og drikke sammen, at nyde et godt glas vin og en god samtale i afslappede og uformelle rammer.

Assens

Vinspecialisen Assens
Hos Vinspecialistens Assens er det som at træde ind i direktør Varnæs' stue i TV-serien Matador. Siden 2013 har de hyggelige lokaler rummet en helt unik butik, som kombinerer traditionel vin- og delikatessebutik med vinbar og smagelokale.

Ringe

Peters Vinbar
Peters Vinbar finder du i Thaisen Ma'hus. Her finder du et koncept, hvor du for et engangsbeløb selv kan gå i vinbaren og vælge flere forskellige rose-, hvid- og rødvine af et udvalg fra H.J. Hansen.