©  Foto:

Shelter ved Kongshøj Strand

Nyd solopgangen over Storebælt i rolige og landlige omgivelser.

Kongshøj å snor sig gennem det østfynske istidslandskab, og nord for åens udløb i Storebælt finder du det skønne område ved Kongshøj Strand til dig, der nyder livet i naturen. Kongshøj Strand er et område med camping, strand og denne shelterplads. Direkte ud til Storebælt kan du nyde solopgangen over Storebæltsbroen med en frisk dukkert, eller du kan fiske fx havørreder langs kysten. 

Selve Kongshøj Strand er én af de strande i Nyborg Kommune, der har "Det Blå Flag", som viser, at her er gode forhold for strandgæsterne.

Shelterpladsen består af to sheltere af typen "Stenbider", hvor der er plads til 4-5 personer pr. shelter. Ved shelterpladsen er der bålplads med fastmonteret grill, og brænde kan købes på pladsen.  På Kongshøj Strand Camping, som ligger et stenkast væk, er der toiletter og drikkevand til fri afbenyttelse. 

Shelterpladsen ved Kongshøj Strand indgår i shelterkonceptet Blå Støttepunkter, der er opført med LAG-midler – statslige tilskudspuljer til landdistriktsudvikling. Disse sheltere er placeret kystnært, så du kan overnatte i sheltere hele vejen rundt om Fyn. Shelterpladsen varetages og vedligeholdes af Kongshøj Strandcamping. 

Du kan læse mere og booke plads på denne shelterplads via linket eller hjemmesiden bookenshelter.dk 

Kongshøj Strand Camping

I umiddelbar nærhed af shelterpladsen ligger Kongshøj  Strand Camping. Du er velkommen til at bruge toiletter og drikkevand. Campingpladsens øvrige faciliteter er ikke inkluderet i prisen for brug af shelterne.

På campingpladsen kan du mod betaling:

  • Foretage indkøb i deres Minimarked
  • Købe brusebad
  • Købe brænde
  • Tag kontakt til campingpladsen, hvis du ønsker at gøre brug af deres faciliteter eller har brug overnatning ud over det, som shelterpladsen kan tilbyde, fx opsætning af telt eller leje af ekstra hytter.