©  Foto:

Shelter ved Grønnehave

Nyd udsigten til Storebæltsbroen fra den skønne nærliggende strand og lav mad over bål i "den grønne have" ved kysten.

I det nordlige Nyborg finder du Grønnehave. Navnet er meget passende for hele egnen, hvor det frodige grønne landskab møder det funklende blå hav. I dag er her en campingplads og en strand, som begge på tilsvarende vis anvender navnet Grønnehave i dette naturskønne område. 

Shelterpladsen består af 3 sheltere - en "skrubbe" til to personer og to "stenbidere" til 4-5 personer. Der er toilet med handicapadgang i tilknytning til pladsen (kun åbent i sommerhalvåret), og der kan hentes vand ved toiletterne. Derudover er der bålplads med fastmonteret grillrist. Medbring eget brænde.

Shelterpladsen ligger ugenert og væk fra trafik, men er alligevel let at komme til. Fra stranden har du en skøn udsigt med Storebæltsbroen i baggrunden. Her er rig mulighed for at bade, fiske, og sejle i kajak. Er du cyklende, går cykelrute 40 mellem Nyborg og Kerteminde lige forbi. Selve stranden er en smal, naturlig strand. Langs hele kysten er der rig mulighed for at udfolde et aktivt fritidsliv. 

På den nærliggende campingplads er der en mindre kiosk, hvor du er velkommen til at handle. Campingpladsens faciliteter som bad, toiletter, legeplads mv. indgår ikke i shelterpladsen og må derfor kun anvendes, hvis du i stedet booker en overnatning på selve campingpladsen. 

Shelterpladsen ved Grønnehave indgår i shelterkonceptet Blå Støttepunkter, der er opført med LAG-midler – statslige tilskudspuljer til landdistriktsudvikling. Disse sheltere er placeret kystnært, så du kan overnatte i sheltere hele vejen rundt om Fyn. Shelterpladsen varetages og vedligeholdes af Nyborg Kommune i samarbejde med Grønnehave Strandcamping. 

Du kan læse mere og booke plads på denne shelterplads via linket eller hjemmesiden bookenshelter.dk 

Grønnehave Strand Camping

I umiddelbar nærhed af shelterpladsen ligger Grønnehave Strand Camping. Campingpladsens faciliteter er ikke inkluderet i prisen for brug af shelterne.

På campingpladsen kan du mod betaling:

  • Foretage indkøb i deres Minimarked
  • Tag kontakt til campingpladsen, hvis du ønsker at gøre brug af deres faciliteter eller har brug overnatning ud over det, som shelterpladsen kan tilbyde, fx opsætning af telt eller leje af ekstra hytter.