Restaurant Remisen ved Nyborg Destilleri er certificeret Ø-guldmærket, som er det højeste niveau af økologi for spisesteder. Alle drikkevarer som produceres og serveres er Ø-mærkede. Ifølge Pierre Roland er ”den eneste måde at arbejde på for os økologisk.”.
Han fortæller også, at det økologiske spisemærke har været benyttet fra start, og var en selvfølge for dem - og en del af hele virksomhedens DNA helt fra start.
Styr på processer og indkøb
Spisemærket kræver en del dokumentation i forhold til produktion og indkøb. Mærket forudsætter en systematisk tilgang til arbejdet med økologi, og det giver derfor mulighed for at kunne klarlægge ophavet af produkter og råvarer. Planlægningen af indkøb, og vigtigheden af dokumentationen herom betyder, at man til tider får mulighed for at tænke kreativt ift. indkøb og sammensætning af menuer.
Råvarernes kvalitet og passionen bag produkterne smager igennem når de gyldne dråber serveres, og destilleriet har da også vundet flere priser i nogle af de mest anerkendte spirituskonkurrencer i verden.