Børn på bænk
Shhh...Kan du høre det?

Kysten og naturen kalder

Kilometervis af kystlinje og naturområder i hobetal

Vi går faktisk bare og venter på dig. Kommer du ikke snart?

 

Tro det eller ej - vi har finkæmmet alle 1.100 kilometer kyst, hver en centimeter skov og hvert et lille hjørne af vores skønne natur. Så nu er vi helt klar til at tage imod dig og dine kære - Fyn skal det være!

Det fynske eller græske øhav? Få svaret her

Foto: Destination Fyn
To dele brostensbelagt købstadsidyl, 10 km vandresti langs havet, to sejlture til Skarø og Romsø, overnatning i et sommerhus med havkig og en sørens masse rosé. Bland selv slik er fortid, men på Fyn kan du blande din helt egen feriepakke, som smager af sol, sommer og lige-det-du-har-lyst-til.

Fynske oplevelser

Guidede ture på hesteryg, rundvisninger, fisketure, snorkelture, havkajakture, svampekursus, museumbesøg, cykelkort - alt dette og meget mere finder du lige her. Gå på opdagelse i de mange fynske oplevelser og book unikke oplevelser til din næste ferie på Fyn.

Det fynske øhav

Sidste gang vi talte, var der 93 i havet omkring Fyn. Tag på øhop og lær Avernakø, Baagø, Skarø, Langeland og Ærø og alle de andre at kende.

De fynske købstæder

Købstæderne byder på charme, moderne bystemning, maritim atmosfære, brostensbelagte gader og skæve bindingsværkshuse.

Sejl ud i det blå

Vores ørige er klar til eventyr. Stævn ud med et gammelt træskib eller tag på øhop med de små færger.

Naturen på Fyn

Så fin, bølget og bakket. Træk vejret dybt i maven og mærk roen sænke sig. Vi guider dig til naturoplevelser i alle størrelser - must-see naturområder...

Hvilken ø skal du besøge? Tag testen!

Jeps, vi har mere end 90 øer rundt om Fyn! Avernakø, Langeland, Æbelø, Ærø og mange flere. Hvilken skal du besøge? Tag testen og bliv klogere.
 

Øhavsstien - 220 km skiltet sti langs kysten + alle de andre gode vandrestier ...

Foto: Destination Fyn
Vi fynboer er ikke i tvivl. Det Sydfynske Øhav er virkelig vildt: Et af verdens største oversvømmede istidslandskaber. Under havet er der stadig rester fra stenalderens skove og bopladser. Vi krydser fingre for, at vi lige om lidt har det fine UNESCO Global Geopark stempel at prale med.

Overnatning

Sengene er redt, hovedrengøringen er klaret, shelterne er støvet af og græsset er slået på campingpladserne - vi er så klar til at have overnattende gæster igen og vi glæder os sådan til at se dig.

Sommerhusferie

Find et feriehus til sommerferien hos Feriepartner Fyn - de har mere end 400 at vælge imellem.

Campingferie

Book en plads eller en hytte, hvis du vil tæt på natur, vand og købstæderne. Campingpladserne er klar til at modtage masser af sommerglade danskere.

Hotelferie

Hotellerne har glædet sig særligt meget til igen at kunne modtage glade gæster. De står klar med åbne arme og nyredte senge. Book en hotelferie nu.

Shelterferie

Vil du tættere på naturen? Book en shelter - de findes overalt på Fyn og Øerne. Men skynd dig, du er måske ikke den eneste, der får den glimrende idé.

Alle overnatningsteder

Vil du have det fulde overblik over overnatning på Fyn og Øerne, så find alt fra bed and breakfasts til slotshoteller her.

Få de lokales tips til Fyn og Øerne

Ingen ved mere om Fyn end fynboerne selv. Derfor har vi interviewet en stribe af øens beboere og udfrittet dem for deres bedste tips til små, store og skæve oplevelser på Fyn og Øerne, så du kan nyde vores plet på kortet lige så meget, som vi gør!

Daniel anbefaler: Besøg fascinerende Æbelø

Foto: Daniel Villadsen

Ditte anbefaler: Udforsk dyrelivet i de fynske farvande

Rikke anbefaler: Tag en bid af den fynske natur

Sandra anbefaler: Oplev fin Fyn i bil

Fynske highlights

Dyk ned i de mange fynske oplevelser - vi er nemlig slet ikke færdige endnu..

Øhop fra Faaborg

Fra Faaborg kan du sejle til Lyø, Avernakø og Bjørnø - book et færdiglavet øhop eller sammensæt dit eget program.

Sundfarten M/S Helge

Tag med veteranskibet M/S Helge på en enestående sejltur og oplev Sydfyn og Svendborgsund fra den smukkeste side. Nyd den salte havluft med udsigt til...

Hvalsafari på Lillebælt

Lillebælt er et af de mest hvalrige farvande i verden. Her kan du opleve en af verdens mindste hvaler "marsvinet" på tætteste hold.

Romsø

En ubeboet ø med Dyrehave, med søer, med fyrtårn, med jagthytte, med brombærkrat, et rigt dyreliv og fremfor alt - INGEN biler Romsø kan besøges, m...

Baagø/Bågø

Baagø/Bågø  en ø med smuk natur midt i Lillebælt

Ditlevsdal Bison Farm

På Ditlevsdal Bison Farm komme på bisonsafari, holde ferie i præriehusene, spise lækker mad på restauranten og overnatte i shelters.

Langelands vilde heste

Gå en tur i området, hvor de vilde heste holder til - måske er du endda heldig at se et sødt lille føl.

Sundets Stilhed

Oplev en spændende 6 km lang gåtur langs Øhavsstien - alt du skal bruge er en app, et par hørebøffer og et nysgerrigt sind.

Voderup Klint

Geologien er helt speciel ved Voderup Klint. Store landskabsblokke er gledet ned, så de ligner store trappetrin.

Fortidsminderne ved Lykkesholm

Nord for Lykkesholm dalen, ved Lindeskov, ligger en stribe langdysser heriblandt Danmarks længste langdysse.

Hindsgavl Halvøen

Smuk natur i kanten af Lillebælt

Kulturbotanisk Have

Kulturbotanisk Have er én af Odenses grønne parker, men med sit helt eget særpræg. Haven har en flersidig funktion, idet den kan benyttes både som alm...

Stadig sulten efter oplevelser?

Du kan få endnu mere inspiration til sommerferien på Fyn og Øerne hos de fynske turistbureauer - de ved nemlig en masse om, hvad der foregår lige præcis i deres område. Og de glæder sig rigtig meget til at byde en masse sommerglade danskere velkommen.

Odense

Svendborg

Faaborg

Langeland

Kerteminde

Ærø

Middelfart

Nyborg

Nordfyn

Assens

Kampagnen er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.