VisitFyn
Børn på bænk
Shhh...Kan du høre det?

Kysten og naturen kalder

trappe og udsigt ved Fynshoved

Kilometervis af kystlinje og naturområder i hobetal

Vi går faktisk bare og venter på dig. Kommer du ikke snart?

 

Tro det eller ej - vi har finkæmmet alle 1.100 kilometer kyst, hver en centimeter skov og hvert et lille hjørne af vores skønne natur. Så nu er vi helt klar til at tage imod dig og dine kære - Fyn skal det være!

To dele brostensbelagt købstadsidyl, 10 km vandresti langs havet, to sejlture til Skarø og Romsø, overnatning i et sommerhus med havkig og en sørens masse rosé. Bland selv slik er fortid, men på Fyn kan du blande din helt egen feriepakke, som smager af sol, sommer og lige-det-du-har-lyst-til.

Hvilken ø skal du besøge? Tag testen!

Jeps, vi har mere end 90 øer rundt om Fyn! Avernakø, Langeland, Æbelø, Ærø og mange flere. Hvilken skal du besøge? Tag testen og bliv klogere.
 

Vi fynboer er ikke i tvivl. Det Sydfynske Øhav er virkelig vildt: Et af verdens største oversvømmede istidslandskaber. Under havet er der stadig rester fra stenalderens skove og bopladser. Vi krydser fingre for, at vi lige om lidt har det fine UNESCO Global Geopark stempel at prale med.

Få de lokales tips til Fyn og Øerne

Ingen ved mere om Fyn end fynboerne selv. Derfor har vi interviewet en stribe af øens beboere og udfrittet dem for deres bedste tips til små, store og skæve oplevelser på Fyn og Øerne, så du kan nyde vores plet på kortet lige så meget, som vi gør!

Æbelø set fra oven

Daniel anbefaler: Besøg fascinerende Æbelø

Fynske highlights

Dyk ned i de mange fynske oplevelser - vi er nemlig slet ikke færdige endnu..

Stadig sulten efter oplevelser?

Du kan få endnu mere inspiration til sommerferien på Fyn og Øerne hos de fynske turistbureauer - de ved nemlig en masse om, hvad der foregår lige præcis i deres område. Og de glæder sig rigtig meget til at byde en masse sommerglade danskere velkommen.

Kampagnen er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.