Fynsk chokolade

Foto: Summerbird

Er din søde tand af den kvalitetsbevidste slags? På Fyn møder du chokoladeproducenter, som lever og ånder for at sikre dig en intens smagsoplevelse og det helt rigtige knæk på chokoladen.

Liste
Kort
Kring Chokolade
Foto: VisitMiddelfart

Kring Chokolade

Konditor Rikke Kring Jensen startede Kring Chokolade i 2004. Fra at producere små håndlavede dessertchokolader har vi udviklet os til også at lave is og festkager.

I sommeren 2011 flyttede vi til nye f...

Læs mere
L'Artisan
Foto: VisitNordfyn

L'Artisan

Køb håndlavede, belgiske chokolader direkte fra chocolatierens eget værksted i Søndersø!

Læs mere
Mortens Chokolade
Foto: Morten Aagaard

Mortens Chokolade

Tanken bag Mortens Chokolade er at arbejde med råvarer af god kvalitet for at skabe unikke smagsoplevelser lidt ud over det sædvanlige.

Læs mere
Summerbird i Magasin
Foto: Ukendt/WEB

Summerbird i Magasin

Summerbird Chocolaterie er på få år blevet anerkendt som noget af det bedste chokolade i verden, og det er ikke en tilfældighed. Firmaet sætter en ære i at bruge de bedste råvarer, egne opskrifter og ...

Læs mere
Det Søde Liv - Den Fynske Chokoladerute
Foto: VisitFyn

Det Søde Liv

Hos Det Søde Liv kan du købe alt, hvad den søde tand måtte begære. Hylderne er fyldt med hjemmelavet chokolade, karameller, bolcher, syltetøj, æblemost, birkesaft og honning fra egen bigård.

Du kan også købe ingredienser og udstyr til din egen chokoladeproduktion - eller udfordre dig selv med et kursus i fremstilling af enten bolcher, flødeboller eller chokolade. Kurserne skal bestilles på forhånd. 

Læs mere