Cyklister Fynshoved

Cykelferie på Fyn og Øerne

Cykling Faaborg

Vil du opleve ægte cykelhygge - så kom til Fyn!

(Jep, vi har selv opfundet ordet, men kom og se - det passer altså ret godt!)

1.200 km skiltede cykelruter giver både store og små cyklister mulighed for at trille ud i det blå.

På to hjul kan du komme helt ud i de yderste kroge af vores ø. Og her finder du virkelig det fineste, Fyn har at byde på.

Udforsk det fynske cykellandskab fra nord til syd

Ruter helt tæt på kysten, hyggelige købstæder med gode spisesteder, bakkede landeveje, der veksler mellem skove og marker. Færgeruter til småøerne. Vi giver dig den detaljerede opskrift på vores cykelø.

Alt du skal vide om den fynske del af Østersøruten

Østersøruten er Danmarks længste nationale cykelrute. Den går på tværs af det sydlige Danmark og bindes sammen af ikke mindre end fem færgeforbindelser og otte broer. 220 km af den 820 km lange rute ligger smukt placeret på Fyn og Øerne.

Vi har udfordringer for de trænede ben, hyggelige ruter til de korte ben og lækkerbiskner for dem med mudder i årene ...

Se de fynske cykelruter og hent dem til din telefon

Få oversigten over de fynske cykelruter. Bl.a. Bike Island-ruten, som fører dig 515 km rundt på hele Fyn og sikrer, at du også oplever Øhavets største øer Langeland og Ærø. Som perler på snor ligger de fynske købstæder langs kysten og sikrer, at din tur veksler mellem bløde, bakkede landsk...

Tip til cykling på Fyn:

Drej af motorvejen, parker bilen, find cyklen frem og far vild med vilje! 

Motionscykelløb på Fyn

Oplev de flade veje på Nordfyn, de lange bløde bakker på Sydfyn eller de stejle hårde stigninger på Vestfyn. Vi har et alsidigt terræn, der kan give nye udfordringer til alle. Kør i verdensstjernernes hjulspor fra løb som PostNord Danmark Rundt eller klassikeren Fyen Rundt.

Mountainbike - fynske naturoplevelser i højt tempo

Tænder du på mudrede nedkørsler og heftige adrenalinkick? Så finder du på Fyn og Øerne et væld af opmærkede mountainbikespor og skove, som er oplagte til en tur fyldt med action.

Mountainbike-ruter på Fyn

Fyn byder på en masse fede spor med udfordringer til de øvede og lette ruter til de nye. Mange af sporene bliver konstant vedligeholdt, så de altid er...

10 tips til din første mountainbiketur

En actionfyldt tur gennem skoven er noget af det fedeste. Men er det første gang, du skal afsted, er det godt at være forberedt, inden du kaster dig h...

Lej en mountainbike

Leder du efter et sted på Fyn, hvor du kan leje en mountainbike af god kvalitet? Vi har lavet en liste over mountainbike-udlejere på hele Fyn. En list...

Mountainbikeløb på Fyn

Mountainbikere lader sig ikke begrænse af skiftende årstider, og derfor er der året rundt spændende og udfordrende MTB-løb på Fyn. Vi har samlet de be...

Pakkerejser

Uanset om du er til den lange cykelferie eller blot en aktiv endagstur i sadlen, så findes turen her på Fyn. Flere danske operatører tilbyder færdige pakkerejser for enhver smag. Fine oplevelser og udsøgt natur er altid inkluderet.

Bike Friends – hjælpende hænder på din cykelferie

Når den uheldige punktering indtræffer, eller vandflasken atter er tom, står dine fynske Bike Friends klar til at hjælpe dig godt videre på din cykelferie med det nødvendige grej og ressourcer.

Cykelvenlige overnatningssteder

Alle overnatningssteder på listen er Bed and Bike certificerede. Det betyder, at du altid kan være sikker på at få din cykel i et aflåst skur, få pumpet dine dæk og låne værktøj til eventuelle reparationer. Nogle steder er der desuden mulighed for madpakkeordning til dagsture i sadlen.

Lej en cykel

Lej en toptunet cykel til din ferie. Så kan du lade den gamle nyde ferien derhjemme.

6 fede kaffestop

Cykling og kaffe har altid gået hånd i hånd. Vi har samlet en liste over gode steder på Fyn, hvor du kan tanke op med en lækker kaffe til cykelturen.

Bagagetransport - cykelferie uden oppakning

På Fyn kan du få transporteret din bagage fra overnatningsted til overnatningsted. Se priser og book her.