Kvindelig cyklist ses bagfra på vej ud til badehusene ved Vester Strand på Ærø. Det er sommer.

Danske pakkerejser til Fyn

Foto: Michael Fiukowski and Sarah Moritz

Uanset om du er til den lange cykelferie eller blot en aktiv endagstur i sadlen, så findes turen her på Fyn. Flere danske operatører tilbyder færdige pakkerejser for enhver smag. Aktivitetsniveauet er op til dig, men skønne oplevelser og udsøgt sydfynsk natur er altid inkluderet. 

To cyklister i neon-arvede sportsjakker sidder med ryggen til på en bænk og ser ud over sundet. To cykler med cykeltasker på står parkeret ved siden af.
Destination Fyn

Bike Tours Fyn

Bike Tours Fyn tilbyder forskellige pakkerejser til Fyn og Øerne. Tag på cykelferie og oplev de fynske højdepunkter uden at skulle bekymre jer om at booke overnatning, bagagetransport og lignende. I kan bare sætte jer i sadlen og nyde fine Fyn.

Tre badehuse ved Eriks Hale ved Marstal. Blå himmel og blåt vand.
Claire Droppert

Biking People

Biking People udbyder flere forskellige ture, som blandt andet tager dig til smukke Sydfyn og Ærø - eller hvad med en tur Fyn rundt?

En malerisk gade i Faaborg med brostensbelægning og farverige huse med bindingsværk. Husene har levende gule og røde facader med traditionelle røde tegltage. I baggrunden tårner Faaborgs karakteristiske klokketårn sig op med sin røde kuppel og spir, hvilket tilføjer et charmerende historisk element til scenen. Det er en solrig dag med blå himmel og stokroser i fuldt flor, der tilføjer liv til gadebilledet.
VisitFyn

Cykelweekend-delux med øhop

Med denne pakkerejse får I tre dejlige dage i det sydfynske, hvor cyklerne bringer jer igennem smukke landskaber, idylliske landsbyer, småbutikker, museer og kulinariske oplevelser.

To parkerede cykler på strand. I baggrunden sidder de to cykelryttere i sandet i vandkanten og holder pause.
Destination Fyn

Ruby Rejser

Tag på oplevelse med Ruby Rejser og oplev det bedste af Fyn fra cykelsadlen. Ruby Rejser arrangerer individuelle cykelture til Fyn og Ærø, så du er sikker på en indholdsrig tur tilpasset dig. 

To cyklister på pilebakken i Ærøskøbing om sommeren.
Bjørg Kiær

Ærø Tours

Ærø Tours arrangerer både aktive endagsture på cykel og komfortable gruppeture med bus rundt på Ærø, der bugner af lækre strande, hyggelige byer og fantastisk atmosfære. Ærø Tours gør det nemt for dig at opleve det bedste af Ærø. 

Parkerede cykler ved Byens Bro i Odense. Broen rejser sig mod en blå himmel og en bagende sol i baggrunden.
Destination Fyn

Danish Biking

Danish Biking arrangerer forskellige cykelture til Fyn. De tager dig med til alle de fynske herligheder som hyggelige købstæder, fantastisk natur og udsøgte restauranter og lader dig opleve Danmarks bedste cykeldestination på veltilrettelagte ture.