Destination Fyn_logo
Grafik med to cyklister, en kvinde og en mand, der cykler af sted på en grussti omgivet af træer og andet grønt.

Bike Island Fyns Årstræf 2020

Foto: VisitFyn

AFLYST:  Vi har valgt at aflyse Bike Island Fyns Årstræf 2020 på baggrund af den aktuelle situation med coronavirus. Arrangementet, som skulle have været afholdt den 1. april på Hotel Christiansminde, vil muligvis blive flyttet til en senere dato. Mere information følger.

Disse spørgsmål er udgangspunktet for dagens program, når Bike Island Fyn inviterer til årstræf onsdag den 1. april kl. 9.00-14.30 på Hotel Christiansminde i Svendborg.

PROGRAM:

Kl. 8.45: Morgenmad – tank op med kaffe og morgenbrød, inden vi sætter cyklen i gear og går i gang.

Kl. 9.00: Velkomst ved chef for Bike Island-teamet Laura Raidla, som fortæller om Destination Fyns cykelinitiativer.

Langturscyklisten bedømmer cykeldestinationen Fyn. Den erfarne langturscyklist Line Wagener giver sin ekspertvurdering af styrker og svagheder ved den fynske del af Østersøruten (N8) set med langturscyklistens briller. Hun udpeger de vigtigste udviklingspotentialer og indsatsområder – når målet er flere og mere tilfredse langturscyklister. Oplægget er baseret på hendes erfaring fra +4.000 km cykelture på konkurrerende internationale cykelruter og fra arbejdet med outdoorbloggen  www.alleud.dk

Nye mountainbikespor på Fyn. Bike Island Fyns forretningsudvikler Mette Mathiasen fortæller om arbejdet med at få flere MTB-spor på Fyn til glæde for fynboere og gæster fra ind- og udland.

Kl. 10.10-10.30: Kaffe og netværk

Workshop: Sådan skaber I pakketilbud målrettet cykelturister. Oplæg og workshop ved Kasper Møgelvang fra Orange Elevator, som giver eksempler på gode samarbejdsaftaler mellem aktører indenfor turisme. Det skal handle om partnerskaber og pakkeløsninger, som skaber merværdi og ægte fynsk sammenhængskraft.

Kl. 12.00-13.00: Frokost og netværk

Skal vi være Bike Friends? Kommunikationskonsulent Line Lykke Haukrogh fra Bike Island Fyn fortæller om udviklingen i Bike Friends-ordningen og etableringen af et Bike Island ambassadørkorps.

Resultater af presse- og markedsføringsindsatser på cykelområdet ved FYN365’s Market Communication Manager Sandra Neelmeyer.

Er der salg i cykelferier på Fyn? En touroperatør fortæller om virksomhedens erfaringer med at sælge cykelpakkerejser til Fyn.

Bike Island Fyn-prisen 2020 uddeles i kategorierne Bedste Cykelovernatning og Bedste Cykeloplevelser og -initiativ. Fynboerne selv nominerer til sidstnævnte pris gennem en konkurrence i samarbejde med Jysk Fynske Mediers ugeaviser.  

Afrunding på Bike Islands Årstræf 2020 ved Laura Raidla.

Kl. 14.30: Tak for i dag

TILMELDING:

Deltagelse er gratis for medlemmer af Destination Fyn, samt Bike Friends. For alle andre er prisen for deltagelse 200 kr. Er du endnu ikke Bike Friend – kontakt os for at høre nærmere om den gratis ordning.

Ved manglende fremmøde tages der et no-show-gebyr på 200 kr. uanset billettype. Sidste frist for tilmelding er den 15. marts 2020.

Tilmeld dig Bike Island Fyns Årstræf 2020 >

For mere information om Bike Island Fyns Årstræf eller om Bike Friends-ordningen skriv til linlh@destinationfyn.dk.