©  Foto:

Vissenbjerg Bakker

Vissenbjerg Bakker er et af de mest imponerende og lettest tilgængelige landskaber på Fyn. 

De storslåede skovklædte bakker ligger lige syd for Vissenbjerg, fem minutters kørsel fra motervej E20 (afkørsel 54) hen over Fyn.

Besøg bakkerne og den spændende natur. Her er masser at opleve - både ved et kort ophold, hvor du kan nyde den flotte udsigt fra toppen af bakkerne ved Vissenbjerg, og hvis du har mere tid til længere gåture. Du kan også gå et eventyr i Vissenbjerg Bakkerne. Her kan hente lyden til en dejlig gåtur og lydvandring med de mindste.  Eventyret i Vissenbjerg Bakker hedder: Tatonka og den magiske kilde. Find andre natureventyr her.

Tag på en fynsk bjergtur

Vissenbjerg Bakkerne er en del af de fynske bjerge og noget af det nærmeste, man kommer på bjerge i Danmark. Her på toppen af Fyn har gletsjerne efterlaft et stort område med mægtige bakker, stejle skråninger og dybe slugter.

Du er velkommen til at gå en tur på de mange afmærkede stier. På højdedraget øverst oppe langs Vissenbjerg er det nemt at komme frem, også med barnevogn. Men det kan give sved på panden at forcere skråningerne syd for byen!

Prøv også en tur en tidlig forårsmorgen, hvor du kan glædes over den intense fuglesang, eller en frostklar vinterdag, hvor de sneklædte træer giver skoven og bakkerne en helt særlig stemning.