©  Foto:

Fugleviglund

Her drejer det sig om kvalitet, lækker mad, køkken og blomster/planter samt at kreere et lille miljø for samvær, velvære og hygge.

Michael og Poul, som er jeres værter på Fugleviglund, er flyttet til Fyn fra Surrey i England og vil med Fugleviglund i forbindelse med deres egen tilværelse, skabe en mere jordnær tilknytning til de ting de beskæftiger sig med og samtidig finde et fristed, der ligger i en smuk natur.

De er begge madglade mennesker som elsker ærlig mad lavet på gode råvarer, og det vil de også gerne reflektere med det de vil tilbyde i deres café. Der vil være varer ind imellem, der er præget af deres rejse aktiviteter. De vil løbende prøve at tilrette deres udbud iflg de efterspørgsler som de fornemmer, der er. Den røde tråd er at kreere en samlet oplevelse, at kunne dele den skønne natur i området, tilbyde en forfriskning samt lidt godt til at imødekomme appetitten, og samtidig kunne udbyde nogen varer som for en stor del er lokale fra fyn, men ikke udelukkende. Fællesnævneren vil være kvalitet og dreje sig om mad, køkken og blomster/planter samt at kreere et lille miljø for samvær, velvære og hygge.