påskeæg påskeferie påske

Påskeferie på Fyn

Foto: Annie Spratt

Påskeferien står lige for døren. I år bliver den noget anderledes pga. coronavirus og regeringens nye tiltag - det skal dog ikke afholde os fra at hygge med vores nærmeste. Så hvad skal du egentlig underholde dig selv og børnene med? Vi guider dig til coronavenlige påskeaktiviteter. 

Beskyt dig selv og andre

Husk, at selvom du færdes ude i naturen, skal du stadig beskytte dig selv og andre - host eller nys i ærmet, hold god afstand til andre (2 meter) og vær ikke samlet mere end 10 personer det samme sted. Hold dig opdateret her.

 

Ankommer du til et naturområde, hvor der er mere end 10 mennesker i forvejen, er det mest fornuftigt at køre et andet sted hen - Fyn har heldigvis masser af skøn natur, så der er rigelig plads til alle.

Udforsk fyns fineste naturområder

Foto: Daniel Villadsen

Skove på Fyn

Der findes skove i alle størrelser på Fyn - vi guider dig til nogle af dem lige her. Gå eller cykl lange ture hele året rundt og læg mærke til årstidens skiften - fra når bøgen springer ud i foråret til sommerens overflod af planter, til efterårets smukke nuancer og vinterens nøgne grene.

På jagt efter skovens vilde hvidløg

Når foråret nærmer sig, er det tid til en tur i skoven. Udforsk de fynske løvskove og bemærk den markante duft af hvidløg – så ved du, at du er i nærheden af ramsløg. Har du ikke fundet dit eget ramsløgssted, så guider vi dig lige her. Foråret er nemlig perfekt til lange gåture i skoven.

Vær kreativ med ungerne

Bare rolig, selvom du måske skal tilbringe hele påsken med familien indendøre, kan du sagtens sætte hyggelige aktiviteter i gang - påskeferien er nemlig oplagt til at lave masser af hjemmelavet påskepynt. Se bare her..

Kreativ med ungerne

Her finder du masser af idéer til påskepynt med materialer du allerede har derhjemme.

8 idéer til kreativ påske

Hos hyggehippie.dk får du 8 gode tips til kreative og nemme påskeprojekter - igen med ting, du allerede har derhjemme.