VisitFyn
påskeæg påskeferie påske

Påskeferie på Fyn

Påskeferien står for døren - og ligesom sidste år bliver den givet vis anderledes pga. coronavirus. Det skal dog ikke afholde os fra at hygge med vores nærmeste. Vi guider dig til coronavenlige påskeaktiviteter.

OBS!

Vi gør opmærksom på, at alle indendørs sport- og kultursteder såsom teatre, museer, spillesteder og svømmehaller har lukket til og med 5. april 2021 pga. de gældende covid-19-restriktioner. De fleste restauranter og caféer har åbent for take-away-bestillinger.

Udendørs attraktioner

Vi opdaterer løbende med de udendørs attraktioner, som vi ved har åbent for gæster i påskeferien 2021. Læs nærmere på attraktionernes websites ang. eventuelle krav om mundbind eller fremvisning af en negativ covid-19 test.

Odense = Perfekt påske-getaway

Nyd det lune forårsvejr i den grønne storby Odense - gå på opdagelse i de nye kvarterer, bestil takeaway skabt af fynske råvarer og shop amok i de mange butikker.  

Påske-hygge i de fynske købstæder

Butikkerne er genåbnede, og i de charmerende fynske købstæder er der ro og plads til at ose i de mange lækre butikker. Og når helligdagene rammer kan du trækker stikket og nyde kystbyernes strande og marinaer.

Nyd den fynske natur

Kyst, klint, skov og strand - her er der altid åbent for gæster!

Vær kreativ med ungerne

Bare rolig, selvom du måske skal tilbringe hele påsken med familien indendøre, kan du sagtens sætte hyggelige aktiviteter i gang - påskeferien er nemlig oplagt til at lave masser af hjemmelavet påskepynt. Se bare her..