Øhavsstien

Hele 220 km vandrestier snor og bugter sig fristende rundt i Det Sydfynske Øhav. Gode trampestier, der giver den bedste oplevelse, om du er til en rask travetur på et par timer, om du vil på miniferie med bagagetransport eller om du vil ud og vandre en hel uge med rygsæk.

Her er plads til at lade både ben og tanker vandre, til at forundres over og nyde det smukke oversvømmede istidslandskab med de mange øer, vige og kystnære skove. Prøv et turforslag, tag på en guidet tur eller køb en færdigpakket vandretur hos en touroperatør.

To vandrere på Øhavsstien

Øhavsstien - Vandring på Sydfyn

Læs mere om Øhavsstien, naturen, kulturen og Det Sydfynske Øhav. Tag med på opdagelse langs Øhavsstien – og læs om, hvordan isen, vandet og mennesket har formet det unikke landskab.

Overnatning Sydfyn

Find overnatning

Find overnatninsteder tæt på ruten. Vi har lagt alle steder ind i google maps langs ruten. Kig med og planlæg din overnatning.

Telte Øhavsstien

Vandretræf på Øhavsstien

Kom til vandretræf på øhavsstien og oplev den fantastiske natur på i det Sydfynske Øhav. Vagabond tours har udvalgt 6 ruter hvor du kan vandre med andre naturinteresserede.

Shelter på Skarø

Overnat i en arkitekttegnet shelter

Ud under åben himmel.. eller næsten åben..Book en shelter i det sydfynske. De fine nye artkitekttegnede shelters står klar til brug. Shelteret her er fra Skarø ved Café Sommersild.

Fjällräven Classic

Hvert år afholder Fjällräven en unik vandreevent på Øhavsstien i Det Sydfynske Øhav

EU-partner:

Vaekstforum _EU_regfond