Vi skal helt sikkert mødes

Skal vi mødes? Helt sikkert!

Foto: MeetDenmark

Vi har sammen med vores samarbejdspartnere i MeetDenmark og som del af Kickstart-projektet skabt et inspirationsmagasin med kreative ideer til en tryg og sikker mødeoplevelse.

Covid-19 sendte os ud af mødelokalerne og hjem foran skærmen. De digitale formater fik hverdagen til at glide trods møder med frosne billeder, "gamle hænder" og manglende lyd. Men når alt kommer til alt, er det bare ikke helt samme som et møde ansigt til ansigt.

Heldigvis lysner det nu, og derfor kan møde- og konferenceerhvervet begynde at arbejde i, hvordan de skaber trygge og sikre fysiske møder, både post-corona, men også mens nogle restriktioner stadig spøger.

MeetDenmark har som en del af Kickstart-projektet lavet en række interviews bredt i branchen om innovation og restriktioner som katalysator for nye idéer og kombineret med internationale perspektiver, har de udviklet et inspirationsmagasin til glæde for hele branchen.

Magasinet er fyldt med gode eksempler fra ind- og udland på, hvordan virksomheder, myndigheder organisationer nytænker det at afholde sikre møder på venues mv. ’ude i byen’ i en tid, hvor nogle deltagere stadig kan have behov for at føle sig trygge.

Det er vores håb, at du vil nyde magasinet og lade dig inspirere. Vi håber også, at du vil tage dine yndlingseksempler og gøre dem til dine egne. Men vores største ønske er, at du kan bruge magasinet som afsæt til at kontakte dine kunder, samarbejdspartnere og mødesteder for sammen at bruge de kreative idéer som kickstart til at holde spændende, sikre og trygge møder.

Ovenstående materialer er produceret af MeetDenmark (den danske udviklingsforening for forretningsturisme) som en del af Kickstart-projektet og er blevet finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse