Stort lyst mødelokale med ens, klassiske lamper i loftet.

Fyn – et sikkert valg

Foto: Gl. Avernæs

Det er ikke kun i vanskelige tider, at Fyn er det rette sted at afholde konferencer og møder. Hvis du leder efter en sikker destination til din fremtidige forretningsbegivenhed, kan du finde dit svar på Fyn i hjertet af Danmark.

Danmark og MeetDenmark-destinationerne er blandt de sikreste i verden med politisk stabilitet, et af de bedste offentlige sundhedssystemer, et usædvanligt højt digitaliserings-niveau og en af de mest stabile strømforsyninger til dit (hybrid-) møde.  

Sikr dig, at din fremtidige konference, forretningsmøde, symposium eller masterclass afholdes på en af de mest sikre og fredelige destinationer i verden, Fyn.  

Denmark is ready for business

Vil du læse mere om danskerne, hvorfor Danmark er et af de mest sikre og fredelige lande i verden og om vores rige tradition for at være fleksible og tænke ud af boksen? Så download vores one-pager og få mere viden.

MeetDenmark og Kickstart Projektet 

Ovenstående materialer er produceret af MeetDenmark (den danske udviklingsforening for forretningsturisme) som en del af Kickstart-projektet og er blevet finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. 

Billede af logo fra MeetDenmark og Danish Board of Business Development.

Foto:MeetDenmark

Nyt inspirationsmagasin

Download MeetDenmarks inspirationskatalog med kreative ideer til en tryg og sikker mødeoplevelse under og efter covid-19.

Har du spørgsmål?

Søger du noget, som du ikke kan finde her?  Eller ønsker du uddybende og personlig hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte os - vi er her for at hjælpe dig! 

Læs mere