VisitFyn
På Fyn er der trygge rammer trods Covid-19

Trygge rammer trods Covid-19

Det er meget vigtigt for Destination Fyn og alle vores partnere, at Fyn forbliver en af de sikreste og bedste destinationer som vært for forretningsbegivenheder på trods af Covid-19-pandemien.  

Destination Fyn og de fynske mødesteder følger de danske myndigheders anbefalinger vedrørende Covid-19-situationen, og vi opfordrer alle vores lokale og internationale partnere og besøgende til at gøre det samme.  

For opdateret relevant information med fokus på forretningsbegivenheder, se nedenfor:

Sikkerhedsforanstaltninger på møde- og konferencesteder

  • For samlet vejledning fra alle danske myndigheder se ”Coronasmitte.dk”
  • Se de danske myndigheders oplysninger om afholdelse og deltagelse i indendørs og udendørs arrangementer under ”Forsamlinger og Socialt samvær”. 
  • For information om de sikkerhedsforanstaltninger, der er gældende for danske restauranter og hoteller, se venligst opdateret information hos HORESTA
  • I tilfælde af aflysning på grund af de danske myndigheders anbefaling kan det være tilrådeligt at søge professionel juridisk rådgivning. 

Ved rejse til/i Danmark

  • For samlet vejledning fra alle danske myndigheders angående ankomst og ophold i Danmark, se ”Coronasmitte.dk” 
  • Besøg “Rejser til eller via Danmark” for de danske myndigheders detaljerede oplysninger om begrænsninger på adgang til Danmark. 

  • Udenrigsminister Jeppe Kofod understreger at selvom Danmark har begrænsninger på handel er landet stadig “open for business” for udenlandske virksomheder (på engelsk). 

Stay safe in Denmark

Hent one-pager og lær, hvorfor Danmark er et af de tryggeste steder for din konference eller møde - også under covid-19.

MeetDenmark og Kickstart Projektet 

Ovenstående materialer er produceret af MeetDenmark (den danske udviklingsforening for forretningsturisme) som en del af Kickstart-projektet og er blevet finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. 

MeetDenmark

Har du spørgsmål?

Hvis du har specifikke spørgsmål i forbindelse med en kommende konference eller et møde på Fyn, må du endelig kontakte os.  

Læs mere