På Fyn er der trygge rammer trods Covid-19

Trygge rammer trods Covid-19

Foto: Daniel Rasmussen

Det er meget vigtigt for Destination Fyn og alle vores partnere, at Fyn forbliver en af de sikreste og bedste destinationer som vært for forretningsbegivenheder på trods af Covid-19-pandemien.  

Destination Fyn og de fynske mødesteder følger de danske myndigheders anbefalinger vedrørende Covid-19-situationen, og vi opfordrer alle vores lokale og internationale partnere og besøgende til at gøre det samme.  

For opdateret relevant information med fokus på forretningsbegivenheder, se nedenfor:

Sikkerhedsforanstaltninger på møde- og konferencesteder

  • For samlet vejledning fra alle danske myndigheder se ”Coronasmitte.dk”
  • Se de danske myndigheders oplysninger om afholdelse og deltagelse i indendørs og udendørs arrangementer under ”Forsamlinger og Socialt samvær”. 
  • For information om de sikkerhedsforanstaltninger, der er gældende for danske restauranter og hoteller, se venligst opdateret information hos HORESTA
  • I tilfælde af aflysning på grund af de danske myndigheders anbefaling kan det være tilrådeligt at søge professionel juridisk rådgivning. 

Ved rejse til/i Danmark

Stay safe in Denmark

Hent one-pager og lær, hvorfor Danmark er et af de tryggeste steder for din konference eller møde - også under covid-19.

MeetDenmark og Kickstart Projektet 

Ovenstående materialer er produceret af MeetDenmark (den danske udviklingsforening for forretningsturisme) som en del af Kickstart-projektet og er blevet finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. 

Billede af logo fra MeetDenmark og Danish Board of Business Development.

Foto:MeetDenmark

Har du spørgsmål?

Hvis du har specifikke spørgsmål i forbindelse med en kommende konference eller et møde på Fyn, må du endelig kontakte os.  

Læs mere