Konference på Hotel Storebælt

Møder, konferencer & events

Der er mange grunde til at vælge Fyn

Fyn er med sin beliggenhed i hjertet af Danmark, sin skønne natur og med venues til ethvert formål det oplagte sted at mødes. Her får du gastronomi i topklasse fra den fynske muld, hyggelige historiske byer og vand til alle sider. Gode transportforbindelser sikrer, at alting ligger inden for kort afstand. Vi ser frem til at byde jer velkommen!

Vidste du, at 80% af alle danskere kan komme til Fyn på blot en time? Med sin placering midt i Danmark, forbundet af motorvej og jernbane, og med hurtige tog- og busforbindelser er Fyn det oplagte mødested, når nord, syd, øst og vest skal samles – og når CO2-aftrykket skal holdes lavt.

Fynsk natur og gastronomi

Aktive oplevelser i den fynske natur

Til lands, til vands eller på to hjul - Den fynske natur faciliterer et væld af muligheder og mange steder kan en guide tage kyndigt hånd om jer.

Skab et bedre møde eller konference med breakout sessions fyldt med udfordrende aktiviteter, mindeværdige oplevelser,  og kulinariske indtryk, der alle sent lader sig glemme. 

Kulinariske Fyn

Gå ikke glip af vores lokale, fynske specialiteter, vores spændende kulinariske ruter eller vores ambitiøse, fynske restaurantscene, der vil være med ...

Rammer til alle formål

Messer og events med flere tusinde deltagere? Store konferencer med behov for mange, sideløbende spor? Det lille, personlige møde i rolige rammer? På Fyn har vi hoteller og mødesteder til alle formål og i alle omgivelser, uanset om det er midt i det levende byrum eller med udsigt over hav og strand.

Fokus på bæredygtighed

På Fyn vægter vi bæredygtighed højt. Fynske hoteller og mødesteder går forrest i den grønne omstilling. Her er fokus på at bringe lokale produkter og leverandører i spil - til gavn for både din oplevelse såvel som for CO2-aftrykket. Vidste du for øvrigt, at Fyn er kendt som The Bike Island og er blandt Europas førende cykeldestinationer? Gør som andre konference- og eventgæster og hop på den specialudviklede Fyncykel, mens du er her.  

Ambitiøs og nytænkende

Selvom vi har en lang erfaring med events og konferencer, kan vi godt lide at tænke nyt og kreativt. Events som Heartland, Tinderbox og Magiske Dage er lynhurtigt blevet farverige tilløbsstykker, der bringer fynboer, danskere og internationale gæster sammen. Hvad med en unik Bridgewalking over Den Gamle Lillebæltsbro eller en overnatning blandt Europas største koncentration af bisoner? Mulighederne for sjove og anderledes oplevelser er mange.