Stor, tom sal i Odeon, hvor man kan se, etagen overover også. Der er trapper i venstre og højre side af salen og en stor, rund lampe hænger ned i midten af billedet og oplyser salen.

Venues

Foto: Steffen Stamp

God service, fleksibilitet og høj kvalitet er et must, når du arrangerer møder, konferencer og events. Se listen over fynske konferencehoteller, mødelokaler, slotte, herregårde , samt transport og catering-aktører, der alle står klar til skabe de perfekte rammer for dit arrangement.

Under hver venue-kategori kan du klikke på "kort" i den lille boks til venstre for at se, hvor de enkelte venues er placeret.

Konferencehoteller og overnatning

Liste
Kort
Flere rækker af sorte stole foran et hvidt lærred med et talerbord foran
Foto: Alfred & Kamille

Alfred og Kamilla

Midt i landet og lige ud til vandet ligger Alfred og Kamilla i et af Odense Havns ældste pakhuse. Her kan du holde konferencer, dagsmøder, messer m.m. i inspirerende omgivelser i moderniserede lokaler, som stadig har deres originale charme, lige ud til molen. Og så har de kokke, som sørger for den bedste forplejning til jeres møde. 

Foto: Johnni Balslev

Hotel Ærø

Læs mere om møder og konferencer på Hotel Ærø >

Læs mere

Skærven - Selskabslokaler, konferencer og mødelokaler

Skærven udlejer lokaler til konferencer og møder, samt ferielejligheder direkte på stranden i Nyborg. Skærven er placeret centralt i landet og med nem adgang fra E20 lige før storebæltsbroens vestside...

Læs mere
Borgerforeningen Svendborg Teater
Foto: Borgerforeningen Svendborg Teater

Borgerforeningen Svendborg Teater

Oplev møder og konferencer i en unik atmosfære på Borgerforeningen Svendborg Teater. Borgerforeningens smukke møde- og konferencelokaler er skabt til at inspirere og imponere. Uanset om det er en vigt...

Læs mere

Har du spørgsmål?

Tøv aldrig med at kontakte vores team i Destination Fyns Convention Bureau. Vi står altid klar til at vejlede og sparre om dit næste arrangement.

Læs mere