I fodenden af en dobbeltseng med hvid lagner står en bakke med morgenmad. Bagved sengen er der gennem vinduet udsigt til en terrasse der har mark og skov bag sig.

Pakketilbud fra hoteller

Foto: SkovdalNordic

Få overblik over gode pakketilbud fra de fynske hoteller

Egeskov slot med grønt græs i forgrunden og grønne træer og blå himmel i baggrunden.
Destination Fyn

Hotel Svendborg

Oplev Svendborg og det Sydfynske Øhav. Hotel Svendborg har sammensat forskellige feriepakker, som alle giver ro i sjælen, kulinariske oplevelser samt mulighed for fysiske udfoldelser. Jeres ophold kan kombineres med de mange muligheder, som Svendborg og omegn byder på indenfor kultur, sport og shopping.

En malerisk gade i Faaborg med brostensbelægning og farverige huse med bindingsværk. Husene har levende gule og røde facader med traditionelle røde tegltage. I baggrunden tårner Faaborgs karakteristiske klokketårn sig op med sin røde kuppel og spir, hvilket tilføjer et charmerende historisk element til scenen. Det er en solrig dag med blå himmel og stokroser i fuldt flor, der tilføjer liv til gadebilledet.
VisitFyn

Hotel Faaborg Fjord

Hotel Faaborg Fjord har skræddersyet ophold skønne oplevelser, fristende mad og vinoplevelser og mulighed for at gå på opdagelse i lokalområdet. Kombiner dit ophold med vandre- eller cykelture i det sydfynske, dyp i øhavet, shoppeture i Faaborg by eller forkæl dig selv med en spa & wellness oplevelse. Prøv Danmarks eneste snerum og kombinér det med afslappende spa- og dampbade, en tur i salt sauna samt et lille hvil i de opvarmede loungebænke. 

Gammel stræde med brosten og bindingsværkshuse i orange, røde og beige farver. En flok mennesker går tur i det gode vejr og kigger på husene.
VisitOdense

Hotel Knudsens Gaard

Sommerophold, miniferie eller golfophold? På Hotel Knudsens Gaard er der altid gode tilbud på ophold. Se de aktuelle tilbud på ophold og samarbejde med spændende kulturelle begivenheder i nærområdet.

Odeon om aftenen set udefra foran hovedindgangen. Ovenover hovedindgangen er 'Odeon' oplyst med orange lys.
Destination Fyn

Comwell Hotels

De tre fynske Comwell hoteller tilbyder flere forskellige pakker med overnatning, hvad enten du er til gourmet, spa, golf eller et afslappende weekendophold. På Comwell H.C. Andersen Odense kan du også tage på koncertophold.

I forgrunden ses havet. I baggrunden er der et rødt hotel. Foran hotellet flagre et dansk flag på flagstangen ved siden af et stort træ.
Destination Fyn

Hotel Christiansminde

Er du mest til luksus eller hygge? Hotel Christiansminde i Svendborg tilbyder forskellige slags ophold - både til dig, der trænger til ro, og dig, der trænger til ultimativ luksus og forkælelse.

Frederik VI's hotel set ude fra vejen. Bred, hvid bygning med rødt tag ud mod asfaltvej med hvide striber.
Destination Fyn

Frederik VI's Hotel

Sommerophold, golfophold eller cykelophold? Der er noget for alle på Frederik VI's Hotel. Oplev f.eks. Fyn og Odense i din sommerferie med tre hyggelige dage på Frederik VI’s Hotel. Inkluderet i opholdet er overnatning, middag, morgenmad og adgang til tre fynske attraktioner.