Campingpladser på Fyn

Foto: Daniel Villadsen

Tag på campingferie i den fynske natur! Vi giver dig et overblik over nogle af de bedste campingpladser på Fyn. Plant bagdelen solidt i en klapstol, find en god bog, skænk dig et glas vin og send børnene på legepladsen - Campingferie er afslapningsferie.

Liste
Kort
Fire mennesker foran camper sidder og forbereder kartofler, salat og majs.
Foto: Niclas Jessen

CityCamp Assens Strand

På Vestfyn finder du CityCamp Assens Strand, der ligger i gåafstand til by, strand og marina. Pladsen emmer af hygge og inviterer til ren afslapning i de skønneste omgivelser. Nyd den fynske idyl, samtidig med at du er tæt på masser af aktiviteter i området omkring pladsen.

Læs mere
Solnedgang over havet og en fyldt campingplads.
Foto: Destination Fyn

CampOne Bøjden Strand

På Bøjden Strand kommer du ikke tættere på havet og børnevenlige strande. Du får den dejligste restaurant og café med kig ud over det sydfynske øhav, Kompan legepladser til børn i alle aldre, de lækreste hytter og de allerbedste forhold til dig, din familie og jeres campingvogn.

Læs mere
Foan campingvogn sidder en voksen og to børn i campingstole ved et bord.
Foto: Destination Fyn

Carlsberg Camping

Ferie på toppen af Tåsinge. Campingpladsen er placeret i de smukkeste omgivelser på Tåsinge med udsigt til Thurø og Langeland. Der er masser af aktiviteter for både store og små på pladsen - bl.a. et lækkert svømmeland og en stor legehal, hvis vejret ikke er til udendørsaktiviteter.

Læs mere

Falsled Strand Camping

Hygge med familie og venner. Kajak og SUP paddleboarding i det fynske øhav. Madlavning i det fri. Morgendyp i bugten. Bål med solnedgang. Uanset om du er til rendyrket afslapning eller aktivt udendørsliv, finder du det på Falsled Strand Camping.

Læs mere

First Camp Bogense City

First Camp Bogense byder på lækre faciliteter, svømmehal og 3 legepladser. Pladsen ligger tæt ved sandstrand, den hyggelige gamle havn og Bogense Marina. Du kan desuden leje cykler, så du kan udforske den nordfynske natur på to hjul.

Læs mere
En familie sidder ved et bord, hvor de får drikkevarer serveret. I baggrunden ses vandlandet på Bøsøre strand feriepark
Foto: Destination Fyn

First Camp Bøsøre Strand

First Camp Bøsøre Strand ligger på det sydlige Fyn, helt ud til havet og tæt på en dejlig sandstrand. Børn og voksne kan slå sig løs i det tropiske indendørs badeland eller på en af de i alt fire legepladser. Der er masser af aktiviteter for hele familien - tag f.eks. et spil fodboldgolf eller sving køllen på minigolfbanen.

Læs mere
Ved et borde-bænke sæt sidder en familie og spiser aftensmad under en pink parasol. Ud fra sommerhuset i baggrunden kommer en mand med en skål i hånden.
Foto: Destination Fyn

First Camp Hasmark Strand

På Nordfyn finder du denne skønne campingplads med vikingetema. Til de aktive er der indendørs badeland, seks legepladser, fodboldbane og cykeludlejning. Er du mere til afslapning og selvforkælelse, har campingpladsen et skønt wellnessområde i badelandet.

Læs mere
To voksne og fire børn samlet ved et campingbord foran en campingvogn
Foto: Mette Johnsen

First Camp Skovlund

I det hyggeligste hjørne af Fyn finder du Skovlund Camping. Her er masser af aktiviteter for både børn og voksne - opvarmet badeland, kæledyr, cykeludlejning, minigolf, sauna, boldbaner og selvfølgelig legepladser med hoppepuder.

Læs mere
To mennesker sidder på en græsbakke på klapstol og kigger ud på havet. I baggrunden hænger to håndklæder til tørre på en snor og et hvidt telt er slået op.
Foto: Destination Fyn

Ronæs Strand Camping

Ved den Vestfynske kyst finder du denne skønne og rolige campingplads. Denne familiecampingplads ligger helt ned til kysten med direkte adgang til en børnevenlig strand og ned til naturskønne Gamborg Fjord. Omgivelserne er perfekte til fiskeri, surfing og kajakroning.

Læs mere
The funballz i vandet tæt ved en havn med camping og en masse familier.
Foto: Destination Fyn

Sandager Næs Camping

En hyggelig børnevenlig campingplads på Vestfyn med lækre faciliteter, gratis wifi & badeland, strand, legepladser, mange aktiviteter og ægte campingstemning. Tag en tur på en segway, slap af i poolområdet, der emmer af sydlandsk stemning eller lad børnene udforske de mange aktiviteter på pladsen.

Læs mere
To mænd i bare arme og ben kommer gående, bærende på en kajak. Store træer og vand i baggrunden. Et telt ses i den ene side.
Foto: Niclas Jessen

Svendborg Sund Camping

Du får den skønneste panoramaudsigt over Svendborgsund, når du overnatter på Svendborg Sund Camping. Pladsen ligger direkte ned til havet og byder på masser af aktiviteter. Udforsk det lokale sydfynske område eller slap af på stranden.

Læs mere
Camp Hverringe
Foto: VisitKerteminde

Camp Hverringe

Naturskøn campingplads ved Kerteminde, tæt på skov og strand

Læs mere

Feriepark Langeland, Emmerbølle Strand Camping

Langelands største campingplads med en masse moderne faciliteter. 

Læs mere
DCU-Camping Flyvesandet Strand
Foto: Lasse Løndahl Henriksen

DCU-Camping Flyvesandet Strand

Smuk udsigt over vandet

På Flyvesandet Strand kan du bo i første række med udsigt over vandet. Den børnevenlige strand er lige uden for og indbyder til lange sommerdage med leg i vandet og smukke gåt...

Læs mere
Helnæs Camping
Foto: Udvikling Assens - VisitAssens

Helnæs Camping

Helnæs camping ligger i den smukke natur på Helnæs. Her kan man med ro holde sine ferie med fiskning, roning, gåture eller bare ren afslapning.

Læs mere
Kyst Camping Bogense
Foto: Kyst Camping Bogense

Kyst Camping Bogense

Camping helt ud til havet og samtidig inde i byen - nyd en skøn ferie på Kyst Camping Bogense!

Læs mere
Løgismosestrand Camping
Foto: Udvikling Assens - VisitAssens

Løgismosestrand Camping

Et smørhul i det sydvestfynske med den smukkeste udsigt over Helnæs Bugt - åben hele året

Læs mere
DCU-Camping Odense
Foto: Rasmus-Schønning

DCU-Camping Odense

Hold en eventyrlig ferie midt på Fyn med lækker pool, kanotur og Odense by med shopping og lækre spisesteder eller en udflugt rundt på Fyn til en af de mange skønne strande og Egeskov.

Læs mere
Vejlby Fed Strand Camping
Foto: VisitMiddelfart

Vejlby Fed Strand Camping

Beliggende umiddelbart ned til særdeles børnevenlig lavvandet strand, nær skov, i et smukt bakket landskab.

Læs mere

Mere inspiration

Er du på jagt efter endnu mere inspiration til din næste campingferie på Fyn? Så kan du finde en oversigt over alle campingpladser på Fyn lige her.