Et hotelværelse med brune vægge og et gråt gulvtæppe. Til venstre ser man hjørnet af en grå sofa, og en læne stol med et lille sofabord til. Til højre står en dobbelt seng med hvide lagner og blå pyntepuder. På hver side står der et natbord og en natlampe.

Luksushoteller på Fyn

Foto: Hotel Odeon

Trænger du til forkælelse og luksuriøsitet ud over det sædvanlige? Slap af med en lækker ansigtsbehandling, stress af med en massage og en tur i sauna og forkæl din gane med mad på højt gastronomisk niveau. Disse hoteller står klar til at forkæle dig fra top til tå.

Liste
Kort
En swimmingpool med hvide klinker er omgivet af flettede liggestole. Der er store vinduer med udsigt til skov.
Foto: Hotel Hesselet
01

Hotel Hesselet

Tag et afslappende hotelophold på Hotel Hesselet, der er placeret i de smukkeste omgivelser i Nyborg med udsigt over Storebælt. Forkæl dig selv med en afslappende behandling i hotellets spa og wellness afdeling. Restaurant Hesselet står klar til at servere mad med gastronomisk tyngde i en kompromisløs kvalitet. Nyd et magisk øjeblik i restauranten, når maden, betjeningen og atmosfæren går op i en højere enhed.

Læs mere
Grøn oplevelseHotel Faaborg Fjord
Foto: HORESTA
02

Hotel Faaborg Fjord

Overnatning & Ophold

På Hotel Faaborg Fjord kan du holde ferie i de skønneste sydfynske omgivelser med alt, hvad hjertet begærer. Nyd maden, vinen, spa-afdelingen samt den skønne placering midt i natur...

Læs mere
Facadefoto af et stort, hvidt hotel med åben dør. Grønne blade i forgrunden.
Foto: Stella Maris Hotel de Luxe
03

Stella Maris Hotel de Luxe

Med den fantastiske beliggenhed lige ned til Svendborg Sund, er Stella Maris et hotel i den absolutte topklasse. Det er ikke uden grund, at hotellet er kåret som Danmarks bedste firestjernede hotel 2018 af Trivago. Personalet står klar til at forkæle dig, så du slapper helt af. I restauranten venter der dig en gastronomisk oplevelse i særklasse. Her får du den ultimative oplevelse af luksus, med gastronomi og udsøgte vine og den smukkeste udsigt.

Læs mere
I venstre side står en dobbelt seng med lyserødt sengetæppe og pyntepuder. Til højre i rummet står et skrivebord og en lyserød skrivebordsstol. Foran et vindue står en lænestol og et sofabord med vase og blomst.
Foto: Hotel Odeon
04

Hotel Odeon

Hotel Odeon er en oase i den pulserende midtbys hyggelige gamle kvarter, med det helt nye H.C. Andersens Hus som nabo, tæt på shopping, seværdigheder, restauranter – og blot et stenkast fra kongres- og kulturhus ODEON. Hotellet forener internationale standarder med det bedste fra Fyn, i en varm og rolig atmosfære, som inviterer til afslapning og fordybelse.

Læs mere
Hvid bygning med stråtag og en flot grøn have foran. Der står Falsled Kro på bygningen.
Foto: VisitFyn
05

Falsled Kro

Nyd et luksuriøst ophold på Falsled Kro i rolige og idylliske omgivelser. Vælg mellem et almanak ophold eller culinarium ophold, hvor de kulinariske oplevelser er i højsædet. Du kan være sikker på at blive forkælet med retter på det højeste gastronomiske niveau. I de rolige omgivelser på Sydfyn kan du trække stikket og få dine afslapnings-depoter fyldt helt op.

Læs mere
Stor, rød, symmetrisk, slotsagtig bygning i bymiljø med fodgængerfelter og lyssignaler i forgrunden under en mørk og faretruende himmel.
Foto: Destination Fyn
06

First Hotel Grand

Besøg det smukke og klassiske byhotel, der er placeret centralt i Odense. Tag på romantisk citybreak til skønne Odense og mærk pulsen i gaderne. Byen i midten af Danmark har meget at byde på. Atmosfæren i den gamle bygning er helt specielt og emmer af kvalitet. Brasserie Grand står klar til at forkæle dig med klassiske bistroretter. Efter maden kan du slappe af i hotellets bar, Grand Bar & Lounge.

Læs mere
Indkørsel til hotel med to bindingsværkshuse til højre og venstre.
Foto: Sinatur Hotel Gl. Avernæs
07

Sinatur Hotel Gl. Avernæs

På Sydfyn finder du en sand perle af et luksushotel. Hotellets skønne bygninger byder dig velkommen til et afslappende ophold. Hotellet ligger smukt ved halvøen Agernæs, med Lillebælt på den ene side og Helnæsbugten på den anden. Bliv forkælet af køkkenets dygtige kokke, der står klar til at servere hjemmelavede specialiteter baseret på økologi og friske lokale råvarer. Mærk roen sænke sig over dig under dit ophold.

Læs mere
Nærbillede af smukt dækket bord med hvid dug, bestil, serviet og fire vinglas på række. I spejlbilledet i vinduesruden kan man se den gamle Lillebæltsbro.
Foto: Comwell Kongebrogaarden
08

Comwell Kongebrogaarden

Besøg dette luksushotel, der ligger helt nede ved vandkanten i Middelfart. Der er en helt særlig stemning på hotellet, hvor personalets ypperste opgave er at give gæsterne en oplevelse af forkælelse, æstetik og gastronomi i særklasse. Tag en dukkert i den indendørs pool, slap af i spabadet eller saunaen, tag et spil tennis eller spis et lækkert gourmetmåltid i hotellets restaurant, Restaurant Dannebro. 

Læs mere
Hotel The Monica
Foto: The Monica
09

Hotel The Monica

Som Monicas personlige gæst er et ophold på Hotel The Monica i Ærøskøbing en oplevelse i særklasse.

Læs mere