Hotelværelse med stor dobbeltseng og afslapningshjørne foran et lyst vindue.

Hoteller på Fyn

Foto: Stella Maris Hotel de Luxe

Overnat på et af disse skønne hoteller og udforsk alle de skønne ting, du kan opleve her på Fyn. Her får du en oversigt over en lang række hoteller på hele Fyn, der står klar til at byde dig velkommen til et skønt hotelophold.

Liste
Kort
Arnfeldt Hotel
Foto: Arnfeldt Hotel & Restaurant

Arnfeldt Hotel

Arnfeldt Hotel er et lille charmerende hotel i eventyrbyen Ærøskøbing.

Læs mere
Hvid hotelbygning med sort top. Foran bygningen er et bredt og buet indgangsparti af træ hvor der står Hotel Svendborg. Foran indgangen står to flagstange med det danske flag.
Foto: Best Western Plus Hotel Svendborg

Best Western Plus Hotel Svendborg

I hjertet af Svendborg finder du Hotel Svendborg. Her har du gågadens pulserende butiks- og kulturliv lige uden for døren. Med hotellet som base er du klar til at udforske smukke Sydfyn. Hotellets restaurant, Kinsen, byder bl.a. på Fyns største morgenmadsbuffet med lækre sydfynske specialiteter.

Læs mere
Sov godt på Broholm Slot
Foto: VisitSvendborg

Sov godt på Broholm Slot

”Drømmer jeg eller er jeg vågen” sagde Jeppe, og sådan føles det næsten at vågne i baronens seng på Broholm Slot.

Læs mere
Falsled Kro set udefra. De sorte bogstaver i navnet pryder den hvide, pudsede væg på den stråtækte bygning.
Foto: Falsled Kro

Falsled Kro

Den hyggelige kro på Sydfyn danner rammen om helt unikke ophold, hvor kulinariske oplevelser er i centrum. Få kulinariske oplevelser i absolut særklasse, mens du nyder roen og den helt unikke atmosfære på kroen.

Læs mere
Stor, rød, symmetrisk, slotsagtig bygning i bymiljø med fodgængerfelter og lyssignaler i forgrunden under en mørk og faretruende himmel.
Foto: Destination Fyn

First Hotel Grand

First Grand er placeret centralt i Odense. Det smukke hotel er det oplagte mål for både rejsende på romantisk citybreak og for de kvalitetsbevidste forretningsfolk. I Brasserie Grand kan du nyde klassisk bistromad efterfulgt af en lækker drink i baren.

Læs mere
Frederik VI's hotel set ude fra vejen. Bred, hvid bygning med rødt tag ud mod asfaltvej med hvide striber.
Foto: Destination Fyn

Frederik VI's Hotel

Frederik VI´s Hotel ligger i naturskønne omgivelser 10 km uden for Odense – i hjertet af Danmark. Her finder du de ideelle rammer for store og små arrangementer, alt lige fra konferencer og kurser til små og store privatfester.

Læs mere
Stor gårdsplads med busk, træ, pavilloner og borde-bænke-sæt og en lang hvid bygning med tegltag i baggrunden.
Foto: Destination Fyn

Gl. Brydegaard

På Gl. Brydegaard i Hårby finder du en lille sydvestfynsk oase, der ligger smukt placeret med skov, strand og eng i baghaven. Her får du nærvær og ren afslapning. Med fokus på lokale, økologiske råvarer serverer køkkenet smagfulde retter baseret på devisen: dansk mad med et moderne tvist.

Læs mere
I forgrunden ses havet. I baggrunden er der et rødt hotel. Foran hotellet flagre et dansk flag på flagstangen ved siden af et stort træ.
Foto: Destination Fyn

Hotel Christiansminde

Med beliggenhed lige ud til Svendborgsund, er Christiansminde det perfekte sted til at udforske det Sydfynske Øhav. Der venter dig vandre-,  cykel- eller kajakture, lystfiskeri, dykning, smagsoplevelser ud over det sædvanlige, sejladser og meget, meget mere på Christiansminde.

Læs mere
Indgangspartiet til Hotel Faaborg Fjord med en moderne hvid facade og en glasdør. Hotellets navn er fremhævet på bygningens front. Foran hotellet er en terrasse med sorte loungemøbler og to toptrimmede buske i krukker på hver side af indgangen. Billedet er taget på en solrig dag med grønne blade i forgrunden.
Foto: Hotel Faaborg Fjord

Hotel Faaborg Fjord

Hotel Faaborg Fjord ligger på første parket til det Sydfynske Øhav, med egen strand og udsigt til Bjørnø. Et ophold på Hotel Faaborg Fjord godt for sjælen - der er luft, lys, liv og leg for både store og små. I restauranten kan du nyde et måltid med råvarer fra det sydfynske spisekammer, mens du nyder panoramaudsigten over Faaborg Fjord.

Læs mere
En swimmingpool med hvide klinker er omgivet af flettede liggestole. Der er store vinduer med udsigt til skov.
Foto: Hotel Hesselet

Hotel Hesselet

Beliggende i Nyborg ved bøgeskoven, med udsigt over Storebælt og stranden er rammerne på Hesselet perfekte for et unikt hotelophold. Restauranten er kendetegnet ved gastronomisk tyngde og kompromisløs kvalitet. Her får du gourmetmad af bedste kvalitet, der går hånd i hånd med den bedste betjening. 

Læs mere
Grøn oplevelseHotel Odense
Foto: Kent

Hotel Odense

Bo i store lyse værelser og komfortable suiter, tæt ved motorvej, et af Danmarks største shoppingcenter og et kvarter i bil fra det helt nye H.C. Andersens Hus i Odense centrum. Ideelt for både den tr...

Læs mere
I venstre side står en dobbelt seng med lyserødt sengetæppe og pyntepuder. Til højre i rummet står et skrivebord og en lyserød skrivebordsstol. Foran et vindue står en lænestol og et sofabord med vase og blomst.
Foto: Hotel Odeon

Hotel Odeon

Hotel Odeon er en oase i den pulserende midtbys hyggelige gamle kvarter, med det helt nye H.C. Andersens Hus som nabo, tæt på shopping, seværdigheder, restauranter – og blot et stenkast fra kongres- og kulturhus ODEON.

Læs mere
Hotel Ærø
Foto: HORESTA

Hotel Ærø

Hotel Ærø er et charmerende og anderledes hotel fra 1860.

Vi ligger ved det skønne havnemiljø nær Svendborgs gamle træskibsbro, færgelejer og lystbådehavn. 5 min. til centrum og i midten af byens latin...
Læs mere
Indgangsparti af mørkt træ. Foran er en trappe med to trin og røde farver og så er der sat et skilt ud på gade som reklame for stedet
Foto: Milling Hotels

Milling Hotel Ansgar

Hotel Ansgar ligger i Odenses bymidte, tæt ved banegården og i gåafstand til kulturoplevelser, parker, friluftsliv og shopping. Den smukke bygning er over 100 år gammel og danner den perfekte ramme for en romantisk storbyferie eller et forretningsophold.

Læs mere
20 hvide stole stor rundt om et bålfad. Cirklen er omgivet af græsplæne og hæk. I baggrunden kan man se Hotel Parks røde mustensbygning og to træer.
Foto: Milling Hotels

Milling Hotel Park

I Middelfart finder du Hotel Park tæt ved banegården, lige i byens hyggelige bymidte og ikke langt fra vandet og naturen på Fyns vestkyst. Hotellet er de perfekte rammer for ophold både for private og forretningsfolk.

Læs mere
En hotellobby med lyst gulv og lyse vægge og en bar af mørkt egetræ til højre. Placeret rundt i rummet er der også mørkebrune møbler
Foto: Milling Hotels

Milling Hotel Plaza

Hotel Plaza er et af Odenses smukkeste og ældste hoteller. Hotellet ligger centralt i byen over for Kongens Have, nær ved banegården og i gå-afstand til shopping og mange af Odenses seværdigheder. I restauranten kan du nyde en udsøgt morgenmadsbuffet eller frokost og aftensmad i den hyggelige á la carte restaurant. 

Læs mere
En dobbeltseng med brunt sengetæppe og sengegærde i et værelse med rødt mønstret gulvtæppe
Foto: Milling Hotels

Milling Hotel Windsor

Når du træder ind i den klassiske hotelbygning fra 1897, bliver du mødt af en hel særlig stemning. Hotellet er smagfuldt indrettet i italiensk stil. Hotel Windsor er placeret lige i hjertet af Odense, tæt på banegård, byliv og turistattraktioner.

Læs mere
Hvid trelænget gård med stråtag, masser af vinduer og en gårdsplads med borde og stole samt små buske og lygtepæle.
Foto: Munkebo Kro

Munkebo Kro

Slap af og nyd livet på Munkebo Kro. Kroen ligger med udsigt over Kertinge Nor og byder på en uhøjtidlig atmosfære og værelser og suiter i engelsk stil. I køkkendet kan nyde alt fra klassiske kroretter til moderne serveringer.

Læs mere
Hotelværelse med stor dobbeltseng og afslapningshjørne, med udsigt over havet.
Foto: Nyborg Strand

Nyborg Strand

Hotellet er placeret direkte i strandkanten med udsigt til Storebæltsbroen og smuk bøgeskov. Hotellets område gemmer på mange hyggekroge og aktiviteter. Hotellet har hele to restauranter. Restaurant Panorama byder på årstidens menu på højt gastronomisk niveau, mens Bistroen tilbyder familievenlige retter.

Læs mere
Hotel Radissons hovedindgang set udefra. Foran hoveddøren ses en statue af HC Andersen, der sidder på en bænk.
Foto: Radisson Blu H.C. Andersen Hotel

Comwell H.C. Andersen Hotel

I hjertet af Odense, i den smukke gamle bydel, ligger H.C. Andersen Hotel. Hotellet ligger tæt på mange af Odenses seværdigheder og oplevelser - hvad enten du er på forretningsrejse, kulturelt interesseret eller har lyst til at opleve byens eventyrlige stemning.

Læs mere
Et hotel set indefra med reception samt borde med frugt og lignende.
Foto: Scandic Odense

Scandic Odense

Scandic i Odense ligger tæt på motorvejen og 8 km fra Odense centrum. Her finder du de ideelle rammer til konferencer og events, men også til store og små private fester og ophold. Fra hoteller kan du nemt udforske de mange fynske seværdigheder.

Læs mere
Indkørsel til hotel med to bindingsværkshuse til højre og venstre.
Foto: Sinatur Hotel Gl. Avernæs

Sinatur Hotel Gl. Avernæs

Hotel Gl. Avernæs ligger smukt ved halvøen Agernæs på Sydfyn, med Lillebælt på den ene side og Helnæsbugten på den anden. Omgivelserne inviterer til stille pauser og aktiviteter i det fri. Køkkenet står klar til at forkæle dig med hjemmelavede specialiteter baseret på økologi og friske lokale råvarer.

Læs mere
En dame går langs en badebro og kigger ud over vandet. Et stort hotel med vinduer på hele facaden ligger i baggrunden.
Foto: Destination Fyn

Sinatur Hotel Storebælt

I Nyborg finder du Hotel Storebælt beliggende lige ned til vandet med den smukkeste udsigt over storebælt. I haveanlægget, på stranden eller i den nærliggende skov er der masser af muligheder for frisk luft og udendørsaktiviteter. Restauranten har egen frugt- og urtehave og fokuserer på økologi og lokale råvarer.

Læs mere
Hvidt hotel med store vinduer fotograferet nedefra med en flot lyseblå og lyserød himmel i baggrunden.
Foto: Stella Maris Hotel de Luxe

Stella Maris Hotel de Luxe

Hotellet har den smukkeste beliggenhed direkte ned til Svendborgsund. Der venter dig en helt unik oplevelse på hotellet, der sørger for personlig og vedkommende service. I restauranten kan du nyde et måltid, der er sammensat efter årstidens råvarer og baseret på økologi og lokale råvarer, heriblandt grøntsager og kød fra hotellets egen ø ”Vejrø”.

Læs mere
Hotel Vissenbjerg Storkro facade.
Foto: Vissenbjerg Storkro

Vissenbjerg Storkro

Holder du ferie på Vissenbjerg Storkro, får du lidt af det hele - meget tæt på! Der er kort afstand til gode shoppingmuligheder i Odense, fine strande og den smukke fynske natur. Restauranter byder på gode, klassiske, danske retter.

Læs mere

Meget mere inspiration..

Er du stadig på jagt efter et hotel? - der er mange flere på Fyn, du kan få den komplette oversigt lige her.