En mountainbiker i skoven, omringet af træer og vildt mos.

Mountainbikeløb på Fyn

Foto: Destination Fyn

Mountainbikere lader sig ikke begrænse af skiftende årstider, og derfor er der året rundt spændende og udfordrende MTB-løb på Fyn. Vi har samlet de bedste her. 

En mountainbiker med grøn hjelm cykler i skoven på vej ned ad en bakke.
Destination Fyn

Bissen MTB

Bissen MTB foregår i Svendborg. Her er det muligt at køre Nitten, Bumsen og Bissen som er hhv. 1, 2 og 3 omgange af en 25 km-rute gennem Svendborgs bakker. 

Mountainbiker med rød hjelm er til løb og cykler ude i skoven omringet af en masse grønt.
Lise Myltoft

MTB Chick'n Ride

MTB Chick'n Ride er et løb for mountainbikeglade kvinder og børn. Det køres årligt i Stavis Ådal ved Næsby nordvest for Odense. 

MTB Race på Sydfyn

Den gode, den onde og den grusomme er ikke kun en Clint Eastwood-film; det er også navene på tre lige så ubehagelige ruter gennem de hårde Svanninge Bakker. Gennem løbet kører man ubehageligt mange højdemeter, som absolut kan mærkes dagen efter. Den grusomme har hele 1300 hm. over kun 63 km.

En cykelrytter til mountainbikeløb på vej ind i en tunnel.
Carl Nielsen MTB

Carl Nielsen MTB Løb

Carl Nielsen MTB Løb er et marathonløb i Ilbjerg med ruter på 15, 30 og 60 km. Ruterne er ikke kun god for de veltrænede, da man altid har hjulkontakt og samtidig kan finde et godt flow gennem hele ruten.

To mountainbikere til løb ude i skoven cykler på vej op over en bakke.
Bike Foto by O.J.

Melfar MTB

Melfar MTB køres i foråret i Middelfart og har tre klasser: Mænd, kvinder og U15. Løbet går via de bedste stier og udfordrende terræn på Hindsgavl.

To mountainbikere cykler i en skov, omringet af træer og vildt mos.
Destination Fyn

Power Cup

Power Cup er en cup, der afholdes over hele året på Fyn med en enkelt afstikker til Fredericia. Det er muligt at deltage i hele cuppen eller kun at køre et enkelt løb.