Vandring på Øhavsstien på Sydfyn

Vandre-pakkerejser i den fynske natur

Foto: Destination Fyn

Ønsker du en vandretur, hvor alt er tilrettelagt for dig på forhånd? Book en pakkerejse! Vi guider dig til de bedste pakkerejser.

Se dine muligheder her!

Med en færdigpakket tur på en af de fynske vandrestier får du program og kort, bookede overnatninger og din bagage bliver transporteret. Få en unik vandreoplevelse - planlagt af touroperatører, der kender Det Sydfynske Øhav og den fynske natur bedst. Du kan vandre på egen hånd eller med guide.

Liste
Kort
Billede af en klint ud til havet med en smal stribe sand
Foto: Undervejs

Drømmeruten

Langs vidtstrakte kyster og ad små snoede skovstier tager denne 3-dages vandreferie jer rundt om Helnæs Bugt og gennem enestående natur. I overnatter på det skønne hotel Gl. Brydegaard og i egen hytte på det hippe Falsled Strand Camping.

Turoperatør: Undervejs - vandreferier med et strejf af luksus

Et kig ud over Svanninge bakker fra en bakketop. I horisonten ses en flot rødlig solopgang.
Foto: Mikkel Jezequel

Et-dags basiskursus i vandring

Tag med på vandrekursus ved Svanninge Bakker. Om du er ny i friluftsliv og vandring, eller trænger dine kompetencer blot til at blive støvet lidt af, så er dette basiskursus i vandring noget for dig.

Turoperatør: All-Out

En sti midt i en græsmark med et træ foran, der indkapsler billedet.
Foto: Undervejs

Forundringsfærd

Kom tættere på naturen og hinanden på denne 2-dages vandreferie på Sydfyn. Ruten tager jer gennem varieret landskab med skov, kyst, eng og mark, samt ad rolige, snoede landeveje. I overnatter på det idylliske Villa Skovly, der ligger omkranset af store gamle træer i udkanten af Lundeborg.

Turoperatør: Undervejs - vandreferier med et strejf af luksus

 

To kvinder går i vandkanten iført sommertøj
Foto: Undervejs

Lysende langeland

Oplev den skønne natur omkring Langelands sydspids. Denne 2-dages vandreferie tager jer langs den smukke kyst og gennem historiske skove. Der er god mulighed for at opleve Langelands vilde heste og det rige fugleliv i området. I overnatter på skønne, nyistandsatte Broløkke Herregård.

 

Turoperatør: Undervejs - vandreferier med et strejf af luksus

Helnæsvejen, som går igennem havet ud til halvøen.
Foto: Undervejs

Opdagelsesrejsen

En fantastisk 4-dages vandreferie på Sydfyn med skøn overnatning på Dyreborg Glamping, Falsled Strand Camping og Gl. Brydegaard. Ruten tager jer gennem skov, eng og kyst med en enestående udsigt til det Sydfynske Øhav. 

Turoperatør: Undervejs - vandreferier med et strejf af luksus

 

Får slapper af på en grøn mark på en solskinsdag.
Foto: FREJA KOCK CHRISTLIEB

Vandring på Ærø

Ærø byder på i alt 66 km vandreture og der er derfor rig mulighed for udforske den charmerende ø. Ærø Tours skræddersyr din vandretur - alt efter din formåen og ønsket strækning.

Turoperatør: Ærø Tours

En sti, der bugter sig i et sving, med rapsmark bagved og et træ foran.
Foto: Undervejs

Vidundervejen

Træk stikket fra hverdagen og oplev naturen på det smukke Sydfyn. På denne skønne 3-dages vandreferie får I varieret natur - fra skov, mark og eng til små stier langs kysten med udsigt til det Sydfynske Øhav. I overnatter på hyggelige Vester Skerninge Kro og luksuriøse Stella Maris.

Turoperatør: Undervejs - vandreferier med et strejf af luksus

 

Vandrere med vandrerygsække går på en smal vandresti mellem skov og strand.
Foto: Camilla Hylleberg

Øhavsstien Langeland

På denne del af Øhavsstien vandrer du fra Svendborg over Tåsinge til Langeland, og videre op til nordspidsen af øen. Ruten går over imponerende broer, gennem hyggelige landsbyer, grønne skove, langs smukke kyster og forbi to Slotte. Turen varer 4 dage.

Turoperatør: Vagabondtours

Øhavsstien - Tåsinge, Langeland og Ærø

På denne del af Øhavsstien vandrer du i 4 dage. Først går turen over Tåsinge til Langeland og sejler videre til Ærø, før ringen sluttes i Svendborg. Ruten går gennem blomstrende enge, grønne skove og hyggelige landsbyer og med udsigt til det Sydfynske Øhav.

Turoperatør: Vagabondtours

Tre vandrere går og snakker med ryggen til kameraet. De har en smuk udsigt til hav, mark og skov.
Foto: Daniel Villadsen

Øhavsstien - Ærø

Tag med på en 3 dages vandretur ad Øhavsstien på Ærø. Denne del af ruten tager dig igennem spændende natur- og kulturlandskaber, forbi jættestuer, over blomstrende enge, gennem grønne skove og hyggelige gamle skipperbyer.

Turoperatør: Vagabondtours

En brostensgade med små, farverige huse i Ærøskøbing
Foto: Reinhard Pantke

Øhavsstien på Ærø

Prøv kræfter med Øhavsstiens 36 km på Ærø og kan nemt deles op i 2 etaper. Her guider vi dig til en uforglemmelig og smuk vandretur langs Øhavsstien i den ærøske natur.

Turoperatør: Aktiv Øhav