©  Foto:

Padelbaner i Odense Ådal

Langs den idylliske Odense Å-sti tæt på bymidten finder man Tennis Club Odense, Fyns ældste og største tennis- og padelklub. Klubben råder over hele 3 padelbaner, 10 tennis grusbaner samt 3 minitennis kunstgræsbaner – alle af høj standard midt i pragtfulde grønne omgivelser.

Klubbens medlemmer og gæster har blandt blomstrende syrener adgang til solterrasse, grill, omklædning og badefaciliteter. Medbring din egen mad og få en kulinarisk og hyggelig oplevelse ved grillen før eller efter et spil padel. Padelbanerne kan lejes online og styres fuldautomatisk med adgangskoder og lys på banerne. Der er åbent alle ugens dage, så du aldrig skal gå glip af muligheden for en gang padel.

En idyllisk og sportslig dejlig oplevelse tæt på centrum og Odense Zoo – udnævnt til Europas bedste flere gange. Slut dagen af med en gåtur til zoologisk have og sejl tilbage med Odense Aafart, der sejler hele sommerhalvåret.

Tennis Club Odense er meget sportslig aktiv og derfor vant til at tage imod mange gæster bl.a. til de talrige H.C. Andersen Cup stævner der afholdes på anlægget. Kom og oplev nogle hyggelige timer i det fredede naturområde i Å-dalen.

Bemærk venligst, at åbningstider kan variere i ferierne og at tennisbanerne ikke udlejes. Besøg webstedet for yderligere information.