©  Foto:

Odense City Padel

Odense City Padel - Odenses hyggeligste padelcenter!

Velkommen indenfor i vores hyggelige padelcenter, der har til huse i de gamle autentiske og stemningsfyldte Thrigehaller - i starten af Skibhusvej og kun 5 minutters gang fra Odense Banegård.

Thrigehallerne og store dele af Thrige Firkanten er med respekt for de gamle industribygninger nænsomt og stilfuldt renoveret af Ejendomsselskabet Olav de Linde. Netop det, gør Odense City Padel helt enestående og unik som padelcenter i Odense. Vores placering er i den del af Thrigehallerne, der tidligere havde Bazarens frugt- og grøntafdeling liggende.

Hos os er der plads til alle uanset padelniveau. Alle kan spille lige fra nybegynderen til den mere erfarne padelspiller… vi har plads til alle. Har du ikke dit eget bat, kan du leje et bat i centret samt købe padelbolde.

I Odense City Padel er der højt til loftet - ja, faktisk hele 9,6 meter i lofthøjde. Vores padelbaner er af høj kvalitet og vi har tre store hyggelige loungeområder, du er velkommen til at benytte efter din padelkamp.

Der forefindes pr. 1. december 2023 helt nye bad- og omklædningsfaciliteter i vores padelcenter, som alle kan benytte.

Der er fra kl. 17.00 alle hverdage samt i weekenden fri og gratis parkering i hele Thrige-området. Spiller du mellem kl. 06-17.00 på hverdage, skal du følge Q-parks parkeringsbestemmelser og skiltning for området.

Efter en god sjov padeldyst kan du slukke tørsten med en kold sodavand eller øl fra køleskabet fra vores samarbejdspartner Albani / Royal Unibrew.

Book tid i Odense City Padel her!