©  Foto:

Leos Legeland Odense

Leos Legeland i Odense er en del af en skandinavisk kæde af legelande (eller lege lande?), der har som mission at skabe et sted, hvor familier kan hygge sig sammen med fokus på leg og bevægelse. Leos er primært et legeland for mindre børn og babyer. Kæden er skabt i 2006 af to forældre, der netop manglede sådan et sted til deres egen familie.

Her er klatrestativer, boldhav, tuneller, trampoliner, cykler, boldkanoner, rutchebaner og meget mere, så hvis dine børn trænger til en pause fra Ipaden og få rørt sig lidt, så er muligheden her. Børnefamilier kan virkelig bruge meget tid her. I Leos Legeland finder du altid nye eventyr. Her er noget for alle!

Hvor ligger Leos Legeland i Odense?
Du finder Leos Legeland i det østlige Odense, tæt på Ring 3. I nærheden finder du også trampolincentret Jumpingfun, madmarkederne Thrigehallerne og Storms Pakhus, Odense Havn og masser af andre gode tilbud. Du kan se mere om de ting, der særligt egner sig for børnefamilier her. Vil du hellere se mere om aktivitetstilbud og udendørs attraktioner kan du klikke her.