©  Foto:

Kvistgaard Selskabslokaler

Livet på Landet er en fest!

Selskab og Fest – Møder og Konference

Kvistgaard byder jer velkommen på landet ved Urup mellem Kerteminde og Langeskov. På Kvistgaard ønsker vi at holde jeres perfekte arrangement, og med den helt specielle stemning som omgiver den gamle bondegård er vi sikre på at I får en uforglemmlig oplevelse. Den gamle fynske slægtsgård har en traditionel fynsk byggestil og en spændende historie, der giver stedet en helt særlig sjæl.

Vi tilbyder beværtede selskabslokaler og kan hjælpe med festen fra din ide opstår til gæsterne går glade hjem.

Skal du holde bryllup, dåbsfest, konfirmation, fødselsdag eller andet, så er Kvistgaards hyggelige omgivelser det helt rigtige for jer. Gårdens store, nyrenoverede multisal har plads til 90 gæster. Ved mindre selskaber er der også mulighed for at indrette en del af lokalet som hyggehjørne med billard, bordtennis og sofahygge.

Også udearealerne giver ideelle forhold for jeres arrangement f.eks. ved teambuilding eller børnefødselsdage. Du og dine gæster er også velkommen til at gå en tur rundt og hilse på gårdens høns, gerder, kaniner, katte eller påfugle. 

Kvistgaard Børnefester - med forskellige temaer

Dette koncept er for jer som har lyst til at holde børnefødselsdag eller et andet arrangement for børn eller unge i gårdens spændende omgivelser. På Kvistgaard lægger vi stor værdi i, at følge jeres arrangement op med en forplejning af høj kvalitet. Børnene kan f.eks. inviteres med i køkkenet til juice-selv workshop eller til den store cupcake dyst, hvor vi sammen bager cupcakes med flot pynt.

Overnatningsmuligheder

I forbindelse med dit arrangement har vi også mulighed for at tilbyde forskeliige overnatningsmuligheder, kontakt os for at høre mere