©  Foto:

Hotel Skovpavillonen, mødested

Kursus, møde eller konferencelokaler

Hold dit næste kursus, møde eller konference på Danhostel Kerteminde & Hotel Skovpavillonen - i rolige og smukke omgivelser i form af skov og strand. Vi ligger kun 30 minutter fra Odense.

Til Danhostel Kerteminde hører også Skovpavillonen. I Skovpavillonen findes 2 store mødelokaler med plads til 2 x 100 personer samt et mindre gruppelokale til omkring 15 personer.

Gennemførte kurser, konferencer og møder

Vi arbejder med et kursus-koncept, som dækker alle aspekter af arrangementerne: personlig betjening, højt serviceniveau, formidling af kulturelle oplevelser, planlægning af begivenheder uden for huset som f.eks. sejlture, udflugter o.l. - og ikke mindst en stor fleksibilitet, som tilgodeser alle kursusarrangørernes behov, herunder også priserne.

med til vores kursus-koncept hører et super godt køkken hvor der kun arbejdes med friske råvarer - alle måltider serveres som buffet. Vi har et erfarent køkkenpersonale, der også meget gerne tager i mod ønsker.

Hos Danhostel Kerteminde og Hotel Skovpavillonen gør vi meget ud af, at man kan afholde kursus eller møde i optimale omgivelser med personlig betjening, styr på aftalerne, kombineret med det uhøjtidelige og afslappede - helt nede på jorden. Derfor sørger vi for alt det praktiske under jeres kursus, møde eller konferencer. Det giver jer ro til at afholde det bedst mulige arrangement. 

Konference- og kursuscenter med gode faciliteter

Vi har store rummelige lokaler, der kan rumme helt op til 150 mennesker. Alle vores lokaler har moderne udstyr i form af av-udstyr, projekter, overheadprojekter, flipboard, edb stik, samt tuschpenne, pegepinde osv. Der er naturligvis også gratis trådløst internet i vores lokaler. Derfor skal i ikke tænke på at tage noget med. Vi har alt det udstyr i skal bruge.

Som kursusgæst hos os, tilstræber vi, at i får jeres eget lokale til hygge om aftenen. Vi vil også altid gerne hjælpe, hvis i ønsker at lave forskellige aktiviteter i Kerteminde og omegn i løbet af dagen. Vi kender området, og vi kan derfor guide jer bedst muligt.

Mange typer kurser, konferencer og møder

Der er ingen faste løsninger, når du vælger at afholde dit møde, kursus eller konference hos os. Vi har stor erfaring med arrangementer, og vi kan derfor guide jer bedst muligt.

Det er blandt andet muligt at afholde endags konferencer, konference over flere dage, dagsmøder, heldagsmøder og aftenmøder hos os. Har du andre ønsker er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os, så gør vi vores bedste for at lave et arrangement, der passer jeres behov bedst muligt.

Ingen konferencer, kurser eller møder er for små til at blive afholdt hos os.

Kontakt os her og hør, hvad vi kan gøre for dig!