I forgrunden er der fokus på et lille fyrfadslys, et glas med en foldet serviet og et menukort. I baggrunden står der to runde borde med stole omkring. Ved det ene bord sidder tre slørede mennesker og læser menukort. Ved siden af dem står et pyntet juletræ og lyser.

Julefrokost på Fyn

Foto: Rifqi Ali Ridho

Sæt tænderne i dejlig and, flæskesteg, brunede kartofler, risalamande og meget, meget mere på en af de disse fynske restauranter, der serverer udsøgte julemenuer i november og december. Der serveres både klassisk julemad og moderne julemad med et twist.

Liste
Kort
En masse mennesker sidder ved borde i stort lokale med rå murstensvægge og lamper i loftet.
Foto: Peter Salomon

GASA Petanque og shuffle bar

Er der lagt op til et brag af en julefest?

GASA tilbyder julefrokost i uformelle rammer, hvor de skruer op for både smag, underholdning og festlighederne! 

Læs mere
En stor rød bygning med glaspartier ligger ud til vandet. Vandet er stille og solen skinner.
Foto: Restaurant Klinten

Restaurant Klinten

Skal jeres julefrokost holdes på Klinten i år? Restauranten har sammensat nogle lækre julefrokost menuer, som kan nydes hele julen. 

Læs mere
Facadefoto af en hvid restaurant med brunt tag, omringet af grønne træer.
Foto: Restaurant Næsbyhoved Skov

Restaurant Næsbyhoved Skov

Bliv forkælet hele november og december med en klassisk julebuffet i et af de smukke selskabslokaler. Husk at du også kan få julebuffeten ud af huset.

Læs mere
Foto: Destination Fyn

Broholm Slot

Indtag en delikat julemenu i de eventyrlige omgivelser på Broholm Slot. I hele november og december kan du vælge mellem 4, 5 eller 6 dejlige juleretter. Du kan også invitere vennerne eller kollegerne med til Broholms klassiske julebuffet fredag 27/11 eller torsdag 10/12

Læs mere
Nærbillede af smukt dækket bord med hvid dug, bestil, serviet og fire vinglas på række. I spejlbilledet i vinduesruden kan man se den gamle Lillebæltsbro.
Foto: Comwell Kongebrogaarden

Comwell Kongebrogaarden

Nyd en julefrokost i særklasse med udsigt til Lillebælt mellem mandag den 14. november til og med tirsdag den 20. december 2022.

 

Læs mere
Frederik VI's hotel set ude fra vejen. Bred, hvid bygning med rødt tag ud mod asfaltvej med hvide striber.
Foto: Destination Fyn

Frederik VI’s Hotel

I November og december 2022 afholder Frederik VI’s Hotel igen julefrokost, så inviter ansatte, familie eller venner på lækker julefrokost og få jeres helt eget lokale.

Læs mere
Indkørsel til hotel med to bindingsværkshuse til højre og venstre.
Foto: Sinatur Hotel Gl. Avernæs

Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference

Glæd dig til en eventyrlig jul på slottet, hvor historie og nisser i skjul skaber de perfekte omgivelser til jeres julefrokost. Vælg mellem udvalgte dage i november og december

Læs mere
Stor gårdsplads med busk, træ, pavilloner og borde-bænke-sæt og en lang hvid bygning med tegltag i baggrunden.
Foto: Destination Fyn

Gammel Brydegaard

Nyd en traditionel julefrokost med et tvist, når du gæster Gl. Brydegaard.

Læs mere
I forgrunden ses havet. I baggrunden er der et rødt hotel. Foran hotellet flagre et dansk flag på flagstangen ved siden af et stort træ.
Foto: Destination Fyn

Hotel Christiansminde

Vi skruer ned for lyset og op for musik og julehygge i restauranten, hvor I kan nyde julestemningen og skåle med vores andre julegæster. 

Læs mere
Et billede fra et stort mødelokale med store vinduer med udsigt udover vandet. I lokalet stor 7 runde borde med hvide duge og opdækning. Rundt om bordene står der træstole.
Foto: Raisfoto

Hotel Hesselet

Vi leverer rammerne og den bedste mad, så I kan nyde aftenen, og ønske hinanden en rigtig glædelig jul. Bestillingen skal min. være til 20 gæster.

Læs mere
Stenstatue, der forestiller en kvinde og en kalv på en grøn græsplæne foran en bindingsværksbygning med blåt bindingsværk og rødt tegltag.
Foto: VisitFyn

Knudsens Gaard

Julemenuen og julefrokost serveres for 2 - 55 personer fra den 1. november og frem til og med den 18. december 2021.

Læs mere
Ingangen til Hotel Odeon i Odense. En kobberfarvet svingdør er omringet af store vinduer. Over den hænger et skilt med hotellets logo.
Foto: Destination Fyn

H.C by Meyers - Hotel Odeon

Lad julestemningen falde på jer i de smukkeste rammer, med en menu, der bringer alt det bedste fra Meyers på bordet. En aften i hyggens, roens og julens tegn - i hjertet af Odense. Velbekomme.

Læs mere
Hvid hotelbygning med sort top. Foran bygningen er et bredt og buet indgangsparti af træ hvor der står Hotel Svendborg. Foran indgangen står to flagstange med det danske flag.
Foto: Best Western Plus Hotel Svendborg

Best Western Plus Hotel Svendborg

Hold din julefrokost på Hotel Svendborg - så skal du ikke gøre andet, end at hygge dig med dine gæster. Vælg mellem udvalgte datoer i november og december.

Læs mere
Foto: Johnni Balslev

Hotel Ærø

Hold en hyggelig julefrokost på Hotel Ærø, med familie, venner, kolleger
eller dem du har allermest lyst til at mødes med.

Læs mere
Stilren hotelreception med mork disk, hvide vægge, store hvide lænestole og runde malerier på væggene ved siden af en bred, mørk trappe.
Foto: First Hotel Grand

First Hotel Grand

Kom til julefrokost på First Hotel Grand. Her består den årlige julefejring af sprudlende dinnerparties, der bliver holdt over fire datoer i december. Vælg mellem d. 24. eller 25. november eller d. 1. eller 2. december.

Læs mere
Længe af en hvid kro med stråtag og grønt bindingsværk, der ligger ud til vandet med en gårdsplads og borde og bænke.
Foto: Munkebo Kro

Munkebo Kro

Kom til jul på kroen når de pynter op og forbereder 10 små delikate retter til jer. 

Læs mere
På en stålbord står en bakke med to tallerkner. På den ene ligger en hummer pyntet med grønt og på den anden ligger et stykke bagepapir med to stykker brød. I baggrunden ses et køkken med tre personer i hvid skjorte og sorte forklæder. Man kan ikke ses deres hoveder.
Foto: Morten Berggreen

Madklubben Steak

Hold årets julefrokost i balsalen på Madklubben Steak. Her vil der være en varm og hyggelig atmosfære mens I har udsigt til Odenses hyggeligste gade, nemlig Vintapperstræde. 

Læs mere
På et højt skilt står der Nyborg Strand Hotel og Konference. Bagved skiltet kan man se en græsplæne med tre træer der står foran en hvid firkantet bygning med mange vinduer.
Foto: Nyborg Strand

Hotel Nyborg Strand

Traditionen tro inviteres du og dine kolleger, familie eller venner til en storslået julefrokost på Nyborg Strand, der byder på velsmagende julemad, underholdning med Lars Hjortshøj og festlig dansemusik, der leveres af bandet Kort Varsel, som spiller hele aftenen.

Læs mere

Storebælt Sinatur Hotel & Konference

Hold årets julefrokost i første parket til naturen og Storebælt, hvor du bydes inden for i varme og hyggelige lokaler med store panoramaruder.

Læs mere
tornøes hotel kerteminde overnatning fyn
Foto: Tornøes Hotel

Tornøes Hotel

Tornøes Hotel byder dig indenfor til julestemning hvor hotellet er pyntet op med lys og nisser hele december måned.

Læs mere
Lys bygning med buede vinduer og rødt tag - og med teksten Kok & Vin over den ene vinduesbue.
Foto: VisitFyn

Kok & Vin

Fra den 15 november kan du spise en lækker julemenu hos Kok & Vin 

Læs mere
Fire borde med fire stole om hver er dækket med rød og hvid ternede duge. På bordene står fire snapse glas og et askebæger. Bordene er omgivet af røde murstensvægge. På bagvæggen er tre sorte udskæringer fyldt med vinflasker.
Foto: Klosterkroen

Klosterkroen

Julefrokost på Klosterkroen i november, december og januar. 

Læs mere
Close-up af et bord på en restaurant, hvor der er serveret vin i glassene og mad på tallerkenerne.
Foto: VisitSvendborg

Resume

I år er det muligt at holde julefrokost i Resumés tidligere lokale i Møllergade 35A, 5700 Svendborg

Hold jeres firmajulefrokost i jeres helt eget lokale med personlig betjening. Vi sørger for den perfekte julefrokost til jer, hvor I kan se frem til god mad og godt samvær.

Læs mere
Facaden af det gule bindingsværkshus 'Oluf Bagers Gård' med åbne trædøre, der byder indenfor. Ude på terrassen foran er parasollen slået op og på de små caféborde, står der buketter af blomster.
Foto: Oluf Bagers Gård

Oluf Bagers Gård

Kom ind og prøv vores lækre hjemmelavede julemad i Odenses vel nok hyggeligste og mest charmerede lokaler. Hos os får I ikke blot serveret god mad, I får også de helt rigtige rammer om jeres firmajulefrokost eller julefrokosten med venner og familie – hvad enten den skal være lille og intim eller større og festlig.

Læs mere
Dallund slot ved søndersø nordfyn
Foto: VisitNordfyn

Dallund Slot

Hold julefest med kollegaer, venner eller familie på det smukke nordfynske slot fra 1500-tallet. Mærk magien og nyd nærværet, når vi forkæler jer i en inspirerende historisk atmosfære.

Læs mere
A front view of Bogense Hotel, a white building with a red roof.
Foto: Bogense Hotel

Bogense Hotel

Hold julefrokost på Bogense Hotel, som er et gammelt, anset hotel fyldt med atmosfære i hyggelige omgivelser.

Læs mere