jul odense julemarked

Jul på Fyn og Øerne

Foto: Andreas Bastian

Vi inviterer dig til en eventyrlig jul på Fyn. Besøg de stemningsfulde julemarkeder i købstæderne og på slotte og herregårdene, hvor det vrimler med nisser, håndlavet brugskunst, æbleskiver og meget mere. Find også inspiration til en lækker julemiddag eller en omgang heftig juleshopping.

Glow - besøg Odenses nye indendørs lysfestival

Foto: Glow Odense

Masser af julemad

Sæt tænderne i dejlig and, flæskesteg, brunede kartofler,  risalamande  og meget, meget mere på en af de fynske restauranter, der serverer udsøgte julemenuer i november og december.

Nu tændes tusind julelys

Se juletræerne blive tændt rundt omkring på Fyn. Både de store og små byer inviterer til julehygge, når julelys og juletræer tændes i den mørke tid. Hvem ved, måske møder du også julemanden.

Kan du slet ikke få nok julestemning?

Så er det heldigt, at Fyn vrimler med masser af juleevents helt op til juleaften. Du kan f.eks. hoppe en tur i bølgen blå lillejuleaften med andre glade og friske vinterbadere i Faaborg!

Find alle julearrangementer her >

Juleshopping i Odense

Juleshopping i Odense Centrum

Gågaden i Odense er det oplagte sted at købe dette års julegaver. Se butikkernes åbningstider op til jul lige her.

Rosengårdscenteret

Vil du helst undgå blæst, regn og kulde, når du skal købe julegaver? Så tag i Rosengårdscenteret i Odense - se butikkernes åbningstider lige her.

Den store badedag i Faaborg d. 23. december

Foto: Destination Fyn

Jul på hele fyn

De fynske byer og købstæder inviterer dig til et væld af juleevents i november og december. Så uanset hvor du befinder dig, er du altid lige i nærheden af et varmt skud julehygge.

Svendborg

Faaborg

Nordfyn

Assens

Langeland

Ærø

Odense

Nyborg

Kerteminde

Middelfart

Julemarked i Odense

Foto: Destination Fyn