Gå til indhold
Kunstmuseum Brandts Samlingen

Aktuelle kunstudstillinger

Foto: Anne Bæk

Når kulden bider, regnen siler ned eller du bare har brug for en pause fra sommerens varme, kan du søge ly på et af Fyns fire største kunstmuseer. Her får du en liste over aktuelle kunstudstillinger.

Liste
Kort
01

BRANDTS: Flødedrøm x pølseskind

Sanseudstillingen er et overflødighedshorn af sanseindtryk, der tager børn og voksne med på en herlig opdagelsesrejse ind i madens forunderlige univers. Den er en hyldest til fantasien med plads til at lege, røre, bygge, kravle, dufte og hoppe. Du kan opleve udstillingen til og med 13. august 2023.

Læs mere
02

BRANDTS: Verdens bedste Ib Spang Olsen

Udstillingen præsenterer både kendte og mere overraskende værker fra Ib Spang Olsens mangfoldige virke. Fra fantasifulde krussedulletegninger over erindringsbilleder og eventyrillustrationer til erotiske skildringer og politiske plakater for miljøet og fællesskabet. Du kan opleve udstillingen til og med 29. maj 2023.

Læs mere
Vinyl -terror & -horror Kunstmuseum Brandts
Foto: Kunstmuseum Brandts
03

BRANDTS: Vinyl -terror & -horror

Det kommer ikke til at gå stille for sig, når den danske kunstnerduo Vinyl -terror & -horror indtager Kunstmuseum Brandts. Oplev lyd, teknik og bevægelse, der sender øjne og ører på overarbejde. Udstilligen kan opleves til og med 23. april 2023.

Læs mere
Udstilling på Clay Keramikmuseum
Foto: Clay Keramikmuseum
04

CLAY: Triumf & katastrofe

Morten Løbner Espersen er opslugt af glasurernes farver, strukturer og glans. Han bevæger sig hinsides regler og formelsamlinger, hvor resultaterne, balancerer mellem det tiltrækkende og det frastødende, mellem triumf og katastrofe. Oplev udstillingen til og med 9. april 2023.

Læs mere
05

Faaborg Museum: Jesper Rasmussen - Arkitektoner

Med fotografier, skulpturer og installationer skabt specifikt til udstillingen, går Rasmussen i dialog med museets unikke arkitektur, og fremhæver og installerer usædvanlige vinkler og bemærkelsesværdige nye oplevelser af museumsrummene. Oplev udstillingen til og med 19. februar 2023.

Læs mere
Særudstilling på Johannes Larsen Museet med Oluf Høst
Foto: Johannes Larsen Museet
06

JOHANNES LARSEN MUSEET: Oluf Høst

Oluf Høst hører til sværvægterne i den nyere danske og nordiske kunsthistorie. Høsts intense, farvestærke og originale malerier forbliver på nethinden hos de fleste mennesker, og hans værker har ofte dramatisk og lyrisk karakter. Du kan opleve udstillingen til og med 12. marts.

Læs mere

Inspiration til flere oplevelser

Kunstmuseum Brandts Samlingen
Kunst og kultur på Fyn
H. C. andersen de vilde svaner eventyr skulpturer
Eventyrskulpturer i Odense
H. C. Andersens kvarter i Odense
H. C. Andersens Odense
De fynske købstæder - kvinde går tur i Bogense
De fynske købstæder

Del dine fynske øjeblikke med os: