Gå til indhold
Kunstmuseum Brandts Samlingen

Aktuelle kunstudstillinger

Foto: Anne Bæk

Når kulden bider, regnen siler ned eller du bare har brug for en pause fra sommerens varme, kan du søge ly på et af Fyns fire største kunstmuseer. Her får du en liste over aktuelle kunstudstillinger.

Liste
Kort
01

BRANDTS: Flødedrøm x pølseskind

Sanseudstillingen er et overflødighedshorn af sanseindtryk, der tager børn og voksne med på en herlig opdagelsesrejse ind i madens forunderlige univers. Den er en hyldest til fantasien med plads til at lege, røre, bygge, kravle, dufte og hoppe. Du kan opleve udstillingen til og med 13. august 2023.

Læs mere
udstilling Kunstmuseum Brandts: Toulouse-Lautrec og stjernerne fra Montmartre
Foto: Henri de toulouse-lautrec, jane avril, 1899. Photo © musée d’ixelles-bruxelles courtesy of institut für kulturaustausch, tübi
02

BRANDTS: Toulouse-Lautrec og stjernerne fra Montmartre

Oplev art nouveau kunstens banebrydende æstetiske nybrud i flere afskygninger: Litografiske værker fra Paris’ gader, udsøgt kunsthåndværk fra den franske art nouveau og den japanske kunst, der inspirerer art nouveau-kunsten. Udstillingen kan opleves til og med 15. januar 2023.

Læs mere
Kunstmuseum Brandts udstilling Landskaber
Foto: Steffen Stamp
03

BRANDTS: Landskaber

Himlen, jorden, horisonten og det særlige nordiske lys har betaget kunstnere i generationer. Udstillingen folder motivet ud gennem en omfattende præsentation af ca. 100 malerier og fotografier fra museets egen samling. Oplev udstillingen til og med 23. oktober 2022.

Læs mere
Udstilling på Clay Keramikmuseum
Foto: Clay Keramikmuseum
04

CLAY: Triumf & katastrofe

Morten Løbner Espersen er opslugt af glasurernes farver, strukturer og glans. Han bevæger sig hinsides regler og formelsamlinger, hvor resultaterne, balancerer mellem det tiltrækkende og det frastødende, mellem triumf og katastrofe. Oplev udstillingen til og med 9. april 2023.

Læs mere
Udstilling på Clay Keramikmuseum
Foto: Clay Keramikmuseum
05

CLAY: Mellem myte og virkelighed

Udstillingen sætter fokus på eksperimenter, det fabulerende, skæve og groteske, og et særligt mod til at bryde med tidens tendenser. Oplev værker fra tre kunstnere fra tre forskellige perioder i kunstnerkeramikkens historie - Willumsen, Gauguin og Lilja. Udstillingen kan opleves til og med 23. oktober 2022.

Læs mere
06

Faaborg Museum: Jesper Rasmussen - Arkitektoner

Med fotografier, skulpturer og installationer skabt specifikt til udstillingen, går Rasmussen i dialog med museets unikke arkitektur, og fremhæver og installerer usædvanlige vinkler og bemærkelsesværdige nye oplevelser af museumsrummene. Oplev udstillingen fra 14. oktober til 19. februar 2023.

Læs mere
Fugl 2022 Johannes Larsen Museet
Foto: Johannes Larsen Museet
07

Johannes Larsen Museet: Fugl 2022

Skøn, fræk, sjov og dyster. Fuglekunst anno 2022 kan være det hele. Værklisten tæller både akvarel, bronze, fotografi, grafik, installation, keramik, maleri, papirkunst, skulptur, tegning og tekstilkunst. Oplev udstillingen 1. oktober til 30. december 2022.

Læs mere

Inspiration til flere oplevelser

Kunstmuseum Brandts Samlingen
Kunst og kultur på Fyn
H. C. andersen de vilde svaner eventyr skulpturer
Eventyrskulpturer i Odense
H. C. Andersens kvarter i Odense
H. C. Andersens Odense
De fynske købstæder - kvinde går tur i Bogense
De fynske købstæder

Del dine fynske øjeblikke med os: