Destination Fyn_logo
En flok glade mennesker sidder bænket på ræd og række i en træbeklædt sauna

Vandretur med saunagus

Foto: Per Rasmussen

Frirum tilbyder natur- og wellness-oplevelser under åben himmel. Oplevelserne omfatter bl.a. saunagus, isbad og foredrag. 

Frirum er en af de 13 virksomheder, der har deltaget i forretningsudviklingsforløbet under HIKE Fyn. Frirums kundegruppe er mennesker med interesse for natur og wellness, og Jane og Per, som står bag Frirum, vil gerne pirre til vandreturisternes nysgerrighed, åbenhed og optagethed af naturoplevelser med et tilbud om saunagus. Deres sauna er mobil og parkeres hver uge i vandkanten på forskellige lokationer på den fynske kyst.

Nye samarbejder - nye oplevelser

Forløbet under HIKE Fyn har givet Jane og Per og række nye kontakter, der har åbnet op for nye samarbejder. Bl.a. tilbyder de nu saunagus til vandreturister i samarbejde med Worres Outdoor og Emmerbølle Strand Camping. Samarbejdet med Emmerbølle Strand Camping udvides med tilbud om saunagus til campinggæsterne, når campingsæsonen skydes i gang. De nye forbindelser og nye samarbejder, som forløbet har ført med sig, har altså genereret en række nye tilbud til vandreturister på Fyn og Øerne. Og helt konkret er Frirum begyndt at adressere vandreturisterne direkte i deres tilbud fx på hjemmesiden.
 
"Det er meget tydeligt, at de gæster, vi havde i saunaen til vores første saunagus med vandrere ved Emmerbølle, nok ikke ville være kommet, hvis ikke saunagus-oplevelsen var koblet på en vandretur. Og det er jo skønt at være med til at hjælpe folk, der ellers aldrig havde drømt om at tilmelde sig en saunagus, til at få øjnene op for, hvad sådan en oplevelse kan i kobling med vandreturen. Wellness-oplevelsen er meget nært tilknyttet naturoplevelsen", fortæller Per Rasmussen fra Frirum.
 
Og det er netop noget af det, der ligger Per og Jane fra Frirum meget nær. At give folk en oplevelse, der udvider deres horisont og forener oplevelser i naturen med kropsligt velvære. At finde ud af, hvad det er, de kan være med til at berige andre mennesker med. 
 
Læs mere om Frirum og deres tilbud om saunagus

Mød flere virksomheder, der har deltaget i forløbet:

Stort, rødt hus ligger ud til noget vand og spejler sig flot i det.
Sulkendrup Mølle
Kamilla fra Aasesminde B&B peger på et blåt Ole Lukøje-Bed & Breakfast skilt på en hvid mur
Aasesminde B&B